cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From bugzi...@apache.org
Subject DO NOT REPLY [Bug 29480] - OO samples don't work any longer
Date Wed, 17 Nov 2004 19:55:53 GMT
DO NOT REPLY TO THIS EMAIL, BUT PLEASE POST YOUR BUG·
RELATED COMMENTS THROUGH THE WEB INTERFACE AVAILABLE AT
<http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=29480>.
ANY REPLY MADE TO THIS MESSAGE WILL NOT BE COLLECTED AND·
INSERTED IN THE BUG DATABASE.

http://issues.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=29480


rgardler@apache.org changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|RESOLVED                    |REOPENED
         Resolution|WORKSFORME                  |




------- Additional Comments From rgardler@apache.org  2004-11-17 20:55 -------
The problem appears to be that the localtion of the OpenOffice application
instaltion is hard coded in to the stylesheets. For example, in page2sxi.xsl you
will find lines like this:

<config:config-item config:name="BitmapTableURL"
config:type="string">file:///C:/Program%20Files/OpenOffice.org1.0.3/user/config/standard.sob</config:config-item>

If you do a search and replace on this file and create the correct path, it
works (at least for me).

I have not submitted a patch as there is no patch that will work for everyone.

There must be some other value that can be put in here otherwise xs* files would
never be portable.

-- 
Configure bugmail: http://issues.apache.org/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.

Mime
View raw message