cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Carsten Ziegeler" <cziege...@s-und-n.de>
Subject RE: Mounting problem in CVS head, something environment related
Date Sat, 29 May 2004 17:09:21 GMT
Thanks for reporting this Bruno!

The head contains a complete new internal processing which is not
tested very well...so I guess I there will be more problems like
this in it.
I will try to fix this asap.

Thanks
Carsten
 

> -----Original Message-----
> From: Bruno Dumon [mailto:bruno@outerthought.org] 
> Sent: Friday, May 28, 2004 8:17 PM
> To: dev@cocoon.apache.org
> Subject: Mounting problem in CVS head, something environment related
> 
> I stumbled across a problem with map:mount with an empty 
> uri-prefix attribute. I've made a minimalistic test case to 
> illustrate the problem, just extract the attached file in 
> cocoon's webapp dir and try to surf to
> eg:
> http://localhost:8888/test/a/test2/abc
> 
> which will give the following exception:
> 
> org.apache.cocoon.ProcessingException: The current URI 
> (a/test2/abc) doesn't start with given prefix (test/)
> 	at 
> org.apache.cocoon.environment.internal.EnvironmentHelper.chang
> eContext(EnvironmentHelper.java:170)
> 	at 
> org.apache.cocoon.components.treeprocessor.sitemap.MountNode.i
> nvoke(MountNode.java:80)
> ...
> 
> 
> This worked fine in 2.1.5. Not urgent for me since I'll 
> reorganize my sitemap anyway.
> 
> -- 
> Bruno Dumon                             http://outerthought.org/
> Outerthought - Open Source, Java & XML Competence Support Center
> bruno@outerthought.org                          bruno@apache.org
> 


Mime
View raw message