cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bruno Dumon <br...@outerthought.org>
Subject Re: Mounting problem in CVS head, something environment related
Date Fri, 28 May 2004 18:50:51 GMT
On Fri, 2004-05-28 at 20:28, Tony Collen wrote:
> Bruno Dumon wrote:
> > I stumbled across a problem with map:mount with an empty uri-prefix
> > attribute. I've made a minimalistic test case to illustrate the problem,
> > just extract the attached file in cocoon's webapp dir and try to surf to
> > eg:
> > http://localhost:8888/test/a/test2/abc
> > 
> > which will give the following exception:
> > 
> > org.apache.cocoon.ProcessingException: The current URI (a/test2/abc) doesn't start
with given prefix (test/)
> > 	at org.apache.cocoon.environment.internal.EnvironmentHelper.changeContext(EnvironmentHelper.java:170)
> > 	at org.apache.cocoon.components.treeprocessor.sitemap.MountNode.invoke(MountNode.java:80)
> > ...
> > 
> > 
> > This worked fine in 2.1.5. Not urgent for me since I'll reorganize my
> > sitemap anyway.
> > 
> 
> I'm not too sure if this is related (probably not)

it might be though...

> , but do you see the problem exhibited in [1], as 
> well?

trying... yes

> 
> Maybe my problem described isn't actually a problem...
> 
> Tony
> 
> [1] http://marc.theaimsgroup.com/?l=xml-cocoon-dev&m=108561977804373&w=2
-- 
Bruno Dumon                             http://outerthought.org/
Outerthought - Open Source, Java & XML Competence Support Center
bruno@outerthought.org                          bruno@apache.org


Mime
View raw message