cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Leszek Gawron <o...@wlkp.org>
Subject Re: [woody]display error after upgrade to 2.1.4.It may be a new bug?
Date Thu, 19 Feb 2004 09:51:31 GMT
On Wed, Feb 18, 2004 at 07:26:47PM -0600, Antonio Gallardo wrote:
> Joerg Heinicke dijo:
> > On 19.02.2004 00:32, Antonio Gallardo wrote:
> >
> >>>>>I can confirm the error with XSLTC from Xalan 2.5.2, I didn't try
it
> >>>>>with XSTLC from Xalan 2.5.1 yet. But it works with Xalan 2.5.1 itself,
> >>>>>so I can only recommend you to downgrade to this version.
> >>>>
> >>>>
> >>>>Hmm.... I am using with Xalan 2.5.2 and it works to me. As I posted
> >>>>before
> >>>>it is a kind of switching between xalan and xltc.
> >>>
> >>>The problem with Xalan 2.5.2 is not the <xsl:param/> or the woody
> >>>stylesheets in general, but this bug:
> >>>http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=24457.
> >>
> >>
> >> if yes, why it works to me?
> >
> > I don't know. Maybe you don't use UTF-8 or such special characters. That
> > this bug exists is confirmed by many people on users list for example or
> > the two bugs in bugzilla (24457, and the blocking 24278) related to this.
> 
> I use UTF-8 too.
It works for me as long as I do not use polish national characters - I think
you use one byte characters only while most polish letters are encoded with 2
bytes.
	lg
-- 
            __
         | /  \ |        Leszek Gawron            //  \\
        \_\\  //_/       ouzo@wlkp.org           _\\()//_
         .'/()\'.     Phone: +48(501)720812     / //  \\ \
          \\  //  recursive: adj; see recursive  | \__/ |


Mime
View raw message