cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Crossley <cross...@indexgeo.com.au>
Subject Re: [site docs] build failing
Date Thu, 09 Oct 2003 03:22:38 GMT
Tony Collen wrote:
> Hi everybody,
> 
> In my never-ending quest to get the cocoon docs built with forrest,
> I've recently downloaded  forrest-0.5.1-bin.  I am now slightly
> further ahead than last time when I had some problems.  Here's
> the output of my build (current CVS co):
> 
> 
> ====
> 
> * [25]  1.192s 56.1Kb  userdocs/advanced/authentication/authentication.html
> * [0]   2.063s 52.2Kb  userdocs/advanced/authentication/authentication.pdf
> Total time: 7 minutes 25 seconds
> BUILD FAILED
> C:\tcollen\dev\xml-forrest\forrest.build.xml:631: Java returned: 1
> Total time: 8 minutes 2 seconds
> 
> BUILD FAILED
> file:C:/tcollen/dev/xml-forrest/forrest.antproxy.xml:45: Java returned: 1
> 
> Total time: 10 minutes 1 second
> 
> ====
> 
> Any Forrest people have some hints?  There is no stack trace, and it seems to be building
the docs 
> with Forrest just fine until it gets to the end.
> 
> Frustrated, yet continuing on,

There was a broken link reported during the build. I think that
that is why we get a "build failed" message at the end. Otherwise
the docs are all built properly.

What the build neglected to say, was that you should do ...
cat build/cocoon-2.1.3-dev/tmp/brokenlinks.xml
<broken-links>
  <link message="No pipeline matched request:
plan/changes.rss">plan/changes.rss</link>
</broken-links>

Now here is a laugh (or the ultimate cry of frustration) ...

You do get that vital hint if there are *no* broken links.
Is that a Cocoon CLI bug or a Forrest bug?

--David



Mime
View raw message