cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vadim Gritsenko <vadim.gritse...@verizon.net>
Subject Re: lucene-search-generator-bug
Date Fri, 05 Sep 2003 13:09:49 GMT
Frederic Gaus wrote:

>Hi all!
>
>I'm not that sure, but I think I found a bug in the search-generator of
>lucene! 
>
>When I start a search with lucene the search-generator returns the 
>following xml-document:
>
><?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
><results xmlns:search="http://apache.org/cocoon/search/1.0"
>         xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink"
>         xmlns="http://apache.org/cocoon/search/1.0" date="1062755176496"
>         query-string="test" start-index="0" page-length="10">
>  
>
...

>trying to format the result with a stylesheets results in many problems. 
>the following is not working:
>
>
><?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>
><xsl:stylesheet version="1.0" xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform"
>                              xmlns:result="http://apache.org/cocoon/search/1.0">
>
>  <xsl:output method="html"/>
>
>  <xsl:template match="/">
>    <xsl:apply-templates select="result:results"/>
>  </xsl:template>
>
>  <xsl:template match="result:results">
>        <xsl:value-of select="@query-string"/>
>  
>

Try select="@result:query-string". Generator sends this attribute with 
the default namespace.

But it seems to me that there is a problem here. Why don't we specify 
prefix for the generator's namespace and have attributes in default 
namespace? This way will be much less confusion. Comments?

Vadim




Mime
View raw message