cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Roger I Martin PhD" <hypernex...@hypernexinc.com>
Subject Re: current CVS HEAD build failure at authentication-fw
Date Mon, 26 May 2003 14:08:45 GMT
Did build clean now and then build war and it works.  Thanks.

Roger
----- Original Message -----
From: "Carsten Ziegeler" <cziegeler@s-und-n.de>
To: <cocoon-dev@xml.apache.org>
Sent: Monday, May 26, 2003 9:50 AM
Subject: RE: current CVS HEAD build failure at authentication-fw


> The current CVS works for me - did you make a build clean before?
>
> PS: Could you please send mails in plain text and not html?
>
> Carsten
>
> -----Original Message-----
> From: Roger I Martin PhD [mailto:hypernexdev@hypernexinc.com]
> Sent: Monday, May 26, 2003 3:41 PM
> To: cocoon-dev@xml.apache.org
> Subject: current CVS HEAD build failure at authentication-fw
>
>
> Got the CVS HEAD this morning and got the following build error.
>
> patch-conf:
> Error in:
> C:\apache\cocoon-2.1\src\blocks\authentication-fw\conf\provider.xconf
>
> BUILD FAILED
>
file:C:/apache/cocoon-2.1/build/cocoon-2.1m3-dev/temp/blocks-build.xml:5588:
> IOE
> xception: java.io.IOException: XPath (/cocoon/session-context-providers)
> returne
> d not one node, but 0 nodes
>
> I can't see anything wrong with provider.xconf.  It currently is:
>
> <?xml version="1.0"?>
> <xconf xpath="/cocoon/session-context-providers"
> unless="component-instance[@name='authentication']">
> <component-instance
>
class="org.apache.cocoon.webapps.authentication.context.AuthenticationContex
> tProvider" name="authentication"/>
> </xconf>
>
> Roger
>



Mime
View raw message