cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nicola Ken Barozzi <nicola...@apache.org>
Subject Re: Compile problem (HEAD)
Date Wed, 04 Dec 2002 10:31:42 GMT


Marcus Crafter wrote:
> Hi Andrew,
> 
> 	I sent in an email earlier from home but it hasn't shown up yet.
> 	Strange..
> 	
> 	Anyway, I noticed that there was a problem with the modules.xconf file
> 	having an unterminated <file> element. I've checked in a fixed
> 	version of this and build seems to be working now. Does the build
> 	problem still occur ?

Errr, I sent a fix to include input-modules as a tag in the original 
xconf and it now works for me... wierd...

> 	Cheers,
> 	
> 	Marcus
> 
> On Tue, Dec 03, 2002 at 09:21:24PM -0500, Andrew C. Oliver wrote:
> 
>>BUILD FAILED
>>file:/home/andy/opensource/cocoon/xml-cocoon2/build.xml:1310: 
>>IOException: java.io.IOException: XPath (/cocoon/input-modules) returned 
>>not one node, but 0 nodes
>>Total time: 1 minute 22 seconds
>>[andy@localhost xml-cocoon2]$
>>
>>So I checked out, and ran the build.sh clean compile installwar 'd
>>
>>got that.
>>
>>Tried copying the xml libs per the instructions...
>>
>>same error.
>>
>>Any ideas?

-- 
Nicola Ken Barozzi                   nicolaken@apache.org
             - verba volant, scripta manent -
    (discussions get forgotten, just code remains)
---------------------------------------------------------------------


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: cocoon-dev-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, email: cocoon-dev-help@xml.apache.org


Mime
View raw message