cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ivan Mikushin <i...@openmechanics.net>
Subject Re: Current CVS HEAD broken!
Date Fri, 29 Nov 2002 12:09:42 GMT
Oops! It was my bad CVS update command (forgot the -d option after update). 
Now it builds OK :))

BTW, in the docs it says one should update his own local copy from the CVS 
with <code>cvs -z3 update -d -P</code> which generates an error. The docs 
MUST be updated with the correct command which (I think) is
<code>
cvs -d :pserver:anoncvs@cvs.apache.org:/home/cvspublic -z3 update -d -P
</code>

Sorry for having disturbed you, the MIGHTY COCOONERS with such a little bug :)

Expect more soon: there is a major classloading issue which prevents people to 
put the cocoon libs (pretty *much* of stuff, I'd say) into the shared 
directory for all webapps and only put their own stuff into their webapps' 
WEB-INF/classes and WEB-INF/lib

Regards,
Ivan.

On Thursday, November 28, 2002 15:42, Ivan Mikushin wrote:
> Hi,
>
> I've just updated from CVS and tried to build. I did:
> ./build.sh  -Dinclude.webapp.libs=yes clean webapp docs
>
> Here is the output:
> BUILD FAILED
> file:/usr/local/cocoon-2.1-cvs/build/cocoon/work/blocks-build.xml:30:
> /usr/local/cocoon-2.1-cvs/src/blocks/poi/samples not found.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: cocoon-dev-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, email: cocoon-dev-help@xml.apache.org


Mime
View raw message