cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Torsten Curdt <tcu...@dff.st>
Subject AttributesImpl
Date Thu, 25 Apr 2002 11:10:37 GMT
guys, I need a hand... I'm kinda lost. I am trying to add an attribute in
a transformer:

startElement(..)

     ....
                AttributesImpl newAttributes = null;
                try {
                    getLogger().error("creating an attributes copy");
                    newAttributes = new AttributesImpl(attributes);
                    getLogger().error("adding an attribute");
                    newAttributes.addAttribute("","id","id","CDATA", id);
                    getLogger().error("added an attribute");
                }
                catch(Throwable e) {
                    e.printStackTrace(System.out);
                }
                getLogger().error("passing start");
                super.startElement(uri, name, raw, newAttributes);
    ....


But I only see the "added an attribute" once. After the next "adding an
attriubute" I see nothing more at all. No stacktrace, log message -
nothing. The browser just waits forever and I don't see anything in the
logs...

Seems like there is no way back from the "addAttribute" sometimes :(


Anyone an idea? I always copied the attributes by hand up to now but AFAIK
the above is the proposed way of doing it...

Any ideas?
--
Torsten


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: cocoon-dev-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, email: cocoon-dev-help@xml.apache.org


Mime
View raw message