cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vadim Gritsenko" <vadim.gritse...@verizon.net>
Subject RE: Plans for upcoming release: DELI
Date Wed, 30 Jan 2002 15:24:03 GMT
> From: Butler, Mark [mailto:Mark_Butler@hplb.hpl.hp.com]
> 
> Configuring DELI & TraxTransformer:
> 
> 1. Sitemap.xmap
> 
> Yes it is much better to turn DELI on locally in a <map:match> block
in
> sitemap.xmap using
> 
> <map:parameter name="use-deli" value="true"/>

Already there.


> Thanks (Carsten + Michael?). This seems a better solution the turning
DELI
> on globally in the <map:Transformer name="xslt" block.
> 
> Please can someone update sitemap.xmap to remove the <use-deli>
statement in
> <map:Transformer name="xslt" e.g.
> 
> <map:transformer name="xslt"
logger="sitemap.transformer.xslt"
>
src="org.apache.cocoon.transformation.TraxTransformer"
>                  pool-max="32" pool-min="16" pool-grow="4">
>    <use-request-parameters>false</use-request-parameters>
>    <use-browser-capabilities-db>false</use-browser-capabilities-db>
> </map:transformer>

Not required. Will be overridden in pipelines section as needed.


> 2. TraxTransformer itself
> 
> We still haven't resolved the problem with this code in
TraxTransformer:
> 
>         // FIXME (VG): Replace try with hasComponent() check when it
works
> as expected
>         //System.out.println(Deli.ROLE + ": " +
> this.manager.hasComponent(Deli.ROLE));
>         //if (this.manager.hasComponent(Deli.ROLE)) {
>         try {
>             if (this.getLogger().isDebugEnabled()) {
>                 getLogger().debug("Looking up " + Deli.ROLE);
>             }
>             this.deli = (Deli) this.manager.lookup(Deli.ROLE);
>         } catch (ComponentException e) {
>             getLogger().debug("Deli is not available");
>         } catch (NoClassDefFoundError e) {
>             getLogger().debug("Deli is not available");
>         }
> 	//}

Will resolve later. It works ATM.


> I wondered if it was because I had omitted the class attribute in the
.xconf
> e.g.
> 
>   <deli>
>     <parameter name="deli-config-file"
> value="resources/deli/config/deliConfig.xml"/>
>     <parameter name="use-deli" value="true"/>
>   </deli>
> 
> not
> 
>   <deli class="org.apache.cocoon.components.deli.DeliImpl">
>     <parameter name="deli-config-file"
> value="resources/deli/config/deliConfig.xml"/>
>     <parameter name="use-deli" value="true"/>
>   </deli>
> 
> however including the class attribute doesn't seem to make any
difference.
> 
> So questions:
> - Does this class attribute need to be there?

If shorthand ("deli") is declared, class attribute is ignored.


> - Anybody got any other ideas on what is causing this problem?

Nope. I hope Berin will tell us what the problem with this is.

Vadim



---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: cocoon-dev-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, email: cocoon-dev-help@xml.apache.org


Mime
View raw message