cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vadim Gritsenko" <vgritse...@hns.com>
Subject RE: [C2.1] Problems retrieving images from cache in latest CVS
Date Fri, 24 Aug 2001 19:52:57 GMT
Now it's turned off. I do not remeber did I have this issue
with cache on or off.

Vadim

> -----Original Message-----
> From: Torsten Curdt [mailto:tcurdt@dff.st]
> Sent: Friday, August 24, 2001 9:57 AM
> To: cocoon-dev@xml.apache.org
> Subject: RE: [C2.1] Problems retrieving images from cache in latest CVS
> 
> 
> Have you tried to turn off the resin cache?
> --
> Torsten
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Vadim Gritsenko [mailto:vgritsenko@hns.com]
> > Sent: Friday, August 24, 2001 3:44 PM
> > To: cocoon-dev@xml.apache.org
> > Subject: RE: [C2.1] Problems retrieving images from cache in latest CVS
> > 
> > 
> > Stuart,
> > 
> > I also had similar problem, also under Resin, and - guess what - 
> > if I used home-grown proxy class I wrote specifically to trace this problem - 
> > problem was not shown.
> > 
> > I bet if you use Apache - Resin combo, you wouldn't find this problem.
> > 
> > PS: For some reason, this problem is gone - I can not reproduce it anymore....
> > 
> > Vadim
> > 
> > > -----Original Message-----
> > > From: Stuart Roebuck [mailto:stuart.roebuck@adolos.co.uk]
> > > Sent: Friday, August 24, 2001 9:28 AM
> > > To: cocoon-dev@xml.apache.org
> > > Subject: Re: [C2.1] Problems retrieving images from cache in latest CVS
> > > 
> > > 
> > > Please ignore the previous response to this which must have been some 
> > > fluke.  I've tried it a good number of times now and I can *only* 
> > > reproduce the problem under Resin.
> > > 
> > > Stuart.
> > > 
> > > On Friday, August 24, 2001, at 02:07  pm, Vadim Gritsenko wrote:
> > > 
> > > > I've seen this couple of times. Do you use Resin?
> > > >
> > > > Vadim
> > > >
> > > >> -----Original Message-----
> > > >> From: Stuart Roebuck [mailto:stuart.roebuck@adolos.co.uk]
> > > >> Sent: Friday, August 24, 2001 8:52 AM
> > > >> To: cocoon-dev@xml.apache.org
> > > >> Subject: [C2.1] Problems retrieving images from cache in latest CVS
> > > >>
> > > >>
> > > >> Using the latest CVS of 2.1 if you re-request an image file (i.e.
request
> > > >> it from cache) it appears to return a null or invalid result, although

> > > >> the
> > > >> logs show no sign of anything going wrong.
> > > >>
> > > >> Stuart.
> > > 
> > > -------------------------------------------------------------------------
> > > Stuart Roebuck                                  stuart.roebuck@adolos.com
> > > Lead Developer                               Java, XML, MacOS X, XP, etc.
> > > ADOLOS                                           <http://www.adolos.com/>
> > > 
> > > 
> > > ---------------------------------------------------------------------
> > > To unsubscribe, e-mail: cocoon-dev-unsubscribe@xml.apache.org
> > > For additional commands, email: cocoon-dev-help@xml.apache.org
> > > 
> > 
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: cocoon-dev-unsubscribe@xml.apache.org
> > For additional commands, email: cocoon-dev-help@xml.apache.org
> > 
> > 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: cocoon-dev-unsubscribe@xml.apache.org
> For additional commands, email: cocoon-dev-help@xml.apache.org
> 

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: cocoon-dev-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, email: cocoon-dev-help@xml.apache.org


Mime
View raw message