cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Berin Loritsch <blorit...@apache.org>
Subject Re: [Issue] CLI XLink crawling doesn't work with aggregation
Date Wed, 22 Aug 2001 15:17:43 GMT
Vadim Gritsenko wrote:
> 
> Berin,
> 
> Is issue still in place?
> I think that's the issue I fixed yesterday...

Let me check.

> 
> Vadim
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Berin Loritsch [mailto:bloritsch@apache.org]
> > Sent: Monday, August 20, 2001 9:49 AM
> > To: cocoon-dev@xml.apache.org
> > Subject: [Issue] CLI XLink crawling doesn't work with aggregation
> >
> >
> > One thing I noticed regarding Aggregation (which I like)
> > is that when we execute Cocoon from the command line, the
> > XLink crawling no longer works.  This prompted the need
> > for the URIs in files to enforce every resource being
> > downloaded as necessary.
> >
> > Is there anything that can be done about that?  It is not
> > a high priority, but it does affect usability.
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: cocoon-dev-unsubscribe@xml.apache.org
> > For additional commands, email: cocoon-dev-help@xml.apache.org
> >
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: cocoon-dev-unsubscribe@xml.apache.org
> For additional commands, email: cocoon-dev-help@xml.apache.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: cocoon-dev-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, email: cocoon-dev-help@xml.apache.org


Mime
View raw message