cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Berin Loritsch <blorit...@apache.org>
Subject Re: I can't declare a namespace in XSP
Date Wed, 25 Apr 2001 12:34:33 GMT
giacomo wrote:
> 
> On Wed, 25 Apr 2001, Sylvain Wallez wrote:
> 
> >
> >
> > Berin Loritsch a écrit :
> > >
> > > I am trying to declare the xforms namespace in a page I am using,
> > > however, I am suffering from issues dealing with the namespace
> > > stripping algorithm in XSP.
> > >
> > > I want to use <xform:button> et. al., but every time I try to
> > > declare the namespace it gets stripped out.
> > >
> > Can you please post a sample ? I checked on the latest CVS by altering
> > simple.xsp and it's OK.
> >
> > BTW, I noticed that requesting foo.xsp?cocoon-view=content strips all
> > namespace declarations, resulting in an incorrect document, but the
> > start/endPrefixMapping are in the generated java source code.
> 
> I think you discovered a bug in the XSP engine. I've put a
> LogTransformer after the xsp generator into the sitemap. Yes, it report
> the start-/endPrefixMappings correctly but as I think having discovered
> with the ContentAggregator that is not enough. It should add them as
> xmlns attributes to the following element.
> 
> Can anybody take a look at it, must be in the xsp.xsl file.

I doubt it.  The class has the start and stop Namespace events in the
correct location.  It's just that when the output is merged with
the ContentAggregator, those events are somehow stripped.  I moved the
namespace declaration to a subelement (instead of the root one), and
it was still ignored.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: cocoon-dev-unsubscribe@xml.apache.org
For additional commands, email: cocoon-dev-help@xml.apache.org


Mime
View raw message