cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pierpaolo Fumagalli <p...@apache.org>
Subject Re: anon CVS not working?
Date Mon, 24 Jan 2000 22:38:04 GMT
Ben Laurie wrote:
> 
> Pierpaolo Fumagalli wrote:
> > > Since what it is complaining about is largely true:
> > >
> > > [locus] 8:16am ~ > ls -l /home/cvspublic/xml-cocoon
> > > 0 lrwxr-xr-x  1 root  wheel  20 Nov 28 16:27 /home/cvspublic/xml-cocoon@
> > > -> /home/cvs/xml-cocoon
> >
> > It's not a problem with the symlink, that's for sure...
> 
> Well, it is, actually, in the sense that it upsets CVS.

I tried it with almos any version of the CVS client and it never gave me
any error... W.T.F.... I'll try it again... Probably the permissions on
the files are not "right" :(

> > > I'm guessing this is a CVS version issue, but is it a bug? I seem to be
> > > running:
> > >
> > > ben@scuzzy:~/work$ cvs --version
> > >
> > > Concurrent Versions System (CVS) 1.10 `Halibut' (client/server)
> >
> > [pier@kali:ttyp0]~ $ cvs --version
> >
> > Concurrent Versions System (CVS) 1.10.7 (client/server)
> >
> > I really don't understand.... :( :(
> 
> But you will... I'm now running 1.10.8, and it works! Woo!

I'll make some tests with the old 1.10 cvs and see exactly what
happens... Thank you for the info...

	Pier
-- 
--------------------------------------------------------------------
-          P              I              E              R          -
stable structure erected over water to allow the docking of seacraft
<mailto:pier@betaversion.org>    <http://www.betaversion.org/~pier/>
--------------------------------------------------------------------
- ApacheCON Y2K: Come to the official Apache developers conference -
-------------------- <http://www.apachecon.com> --------------------

Mime
View raw message