cocoon-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pierpaolo Fumagalli <p...@apache.org>
Subject Re: anon CVS not working?
Date Mon, 24 Jan 2000 18:55:18 GMT
Ben Laurie wrote:
> 
> Pierpaolo Fumagalli wrote:
> >
> > Ben Laurie wrote:
> > >
> > > ben@scuzzy:~/work$ runsocks cvs -d
> > > :pserver:anoncvs@xml.apache.org:/home/cvspublic co xml-cocoon
> > > cvs checkout: warning: unrecognized response `cvs: setgroups: Operation
> > > not permitted' from cvs server
> > > protocol error: directory '/home/cvs/xml-cocoon' not within root
> > > '/home/cvspublic'
> > >
> > > Setting the root to /home/cvs doesn't help either. Is this the right
> > > tree to check out to be playing with XSP stuff, btw?
> >
> > Try this:
> >
> > > [pier@kali:ttyp0]~ $ CVSROOT=:pserver:anoncvs@xml.apache.org /home/cvspublic
> > > [pier@kali:ttyp0]~ $ cvs login
> > > (Logging in to anoncvs@xml.apache.org)
> > > CVS password: anoncvs
> > > [pier@kali:ttyp0]~ $ cvs checkout xml-cocoon
> > > cvs checkout: warning: unrecognized response `cvs: setgroups: Operation not
permitted' from cvs server
> > > cvs server: Updating xml-cocoon
> > > U xml-cocoon/LICENSE
> > > U xml-cocoon/README
> > > [...]
> >
> > And it works....
> 
> I dunno what shell you are running, but my shell, as I expected, won't
> chew this at all:
> 
> ben@scuzzy:~/work$ CVSROOT=:pserver:anoncvs@xml.apache.org
> /home/cvspublic
> bash: /home/cvspublic: No such file or directory

Uh... Sorry... There was a ":" between ".org" and "/home" (I'm using
BASH!)

> Furthermore, that's an invalid format for a CVSROOT (it should be
> :pserver:anoncvs@xml.apache.org:/home/cvspublic). If I correct that,
> then what you are doing is just another way of doing the same as I'm
> doing. But, just for completeness I tried your way, and it makes no
> difference - I get the same error.
>
> Since what it is complaining about is largely true:
> 
> [locus] 8:16am ~ > ls -l /home/cvspublic/xml-cocoon
> 0 lrwxr-xr-x  1 root  wheel  20 Nov 28 16:27 /home/cvspublic/xml-cocoon@
> -> /home/cvs/xml-cocoon

It's not a problem with the symlink, that's for sure...

> I'm guessing this is a CVS version issue, but is it a bug? I seem to be
> running:
> 
> ben@scuzzy:~/work$ cvs --version
> 
> Concurrent Versions System (CVS) 1.10 `Halibut' (client/server)

[pier@kali:ttyp0]~ $ cvs --version

Concurrent Versions System (CVS) 1.10.7 (client/server)

I really don't understand.... :( :(

	Pier

-- 
--------------------------------------------------------------------
-          P              I              E              R          -
stable structure erected over water to allow the docking of seacraft
<mailto:pier@betaversion.org>    <http://www.betaversion.org/~pier/>
--------------------------------------------------------------------
- ApacheCON Y2K: Come to the official Apache developers conference -
-------------------- <http://www.apachecon.com> --------------------

Mime
View raw message