cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Philippe Luneau <p.lun...@progiss.com>
Subject RE: problem for create instances on cloudstack infrastructure 4.13
Date Tue, 14 Jan 2020 08:41:56 GMT

Hello,
  Thanks for your help, I'm new to cloudstack, so here is my log file and some screenshot.

can you help me because i can't find where the problem comes from, thanks in advance.

https://we.tl/t-mCnOBKiHI9



Philippe Luneau
Tél.   : 01 49 89 07 88  
Gsm : 06 33 53 39 46
20 Allée des Erables . Bat D Paris Nord II
93420 Villepinte - FRANCE
www.progiss.com | info@progiss.com





-----Message d'origine-----
De : Andrija Panic [mailto:andrija.panic@gmail.com] 
Envoyé : lundi 13 janvier 2020 14:56
À : users
Objet : Re: problem for create instances on cloudstack infrastructure 4.13

Please send the full management-server.log to the pastebin.com or similar and post the link
here.
Can you confirm that your agents are connected fine (Infrastructure --> Hosts - all in
 Connected and Up).

Side thing -  would be good to run the "
/usr/local/cloud/systemvm/ssvm-check.sh" inside the SSVM, to verify proper connectivity here
and there (more details here:
https://cwiki.apache.org/confluence/display/CLOUDSTACK/SSVM%2C+templates%2C+Secondary+storage+troubleshooting
)

But send the logs anyway

Andrija

On Mon, 13 Jan 2020 at 14:42, Philippe Luneau <man3d109.hotmail@gmail.com>
wrote:

> Hello,
>
> I am installing cloudstack 4.13 infrastructure.
> In my infrastructure I have 2 HP Proliant DL360p gen8 server to make 2 
> manager (Manager 1, Manager 2), 1 HP Proliant DL360p gen 8 server for 
> the Database and an HP StoreEasy 1830 STorage server for primary and 
> secondary storage on a volume in Raid 5.
>
> I created my first zone with a Pod and a cluster in which I put 4 host.
> So far everything is going well, the two Vm systems start well, but 
> when I want to create an instance I get an error message :
>
> Failed to deploy VM VM[User|i-2-10-VM]
>
> if I go to see in the manager log using the command "grep -i" Failed 
> to deploy VM "/var/log/cloudstack/management/management-server.log" I 
> have the following errors:
>
> com.cloud.exception.ConcurrentOperationException: Failed to deploy VM 
> VM[User|i-2-10-VM]
> 2020-01-13 12:42:56,225 DEBUG [o.a.c.f.j.i.AsyncJobManagerImpl] 
> (API-Job-Executor-11:ctx-5b83299e job-246) (logid:1626f979) Complete 
> async job-246, jobStatus: FAILED, resultCode: 530, result:
> org.apache.cloudstack.api.response.ExceptionResponse/null/{"uuidList":
> [],"errorcode":530,"errortext":"Failed
> to deploy VM VM[User|i-2-10-VM]"}
> 2020-01-13 13:12:42,349 WARN  [c.c.a.AlertManagerImpl]
> (API-Job-Executor-19:ctx-3d1abf48 job-261 ctx-b6bc83c4) 
> (logid:8dc5bd66)
> AlertType:: 8 | dataCenterId:: 6 | podId:: 6 | clusterId:: null | message::
> Failed to deploy Vm with Id: 11, on Host with Id: null
>
> Can someone help me, thanks in advance
>
>

-- 

Andrija Panić
Mime
View raw message