cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrei Mikhailovsky <and...@arhont.com.INVALID>
Subject Re: Upgrade from ACS 4.9.3 to 4.11.0
Date Mon, 02 Apr 2018 19:58:59 GMT
Hi Rohit,

I have just upgraded and having issues starting the service with the following error:


Apr 02 20:56:37 ais-cloudhost13 systemd[1]: cloudstack-management.service: Failed to load
environment files: No such file or directory
Apr 02 20:56:37 ais-cloudhost13 systemd[1]: cloudstack-management.service: Failed to run 'start-pre'
task: No such file or directory
Apr 02 20:56:37 ais-cloudhost13 systemd[1]: Failed to start CloudStack Management Server.
-- Subject: Unit cloudstack-management.service has failed
-- Defined-By: systemd

Cheers

Andrei

----- Original Message -----
> From: "Rohit Yadav" <rohit.yadav@shapeblue.com>
> To: "users" <users@cloudstack.apache.org>
> Sent: Friday, 30 March, 2018 19:17:48
> Subject: Re: Upgrade from ACS 4.9.3 to 4.11.0

> Some of the upgrade and minor issues have been fixed and will make their way
> into 4.11.1.0. You're welcome to upgrade and share your feedback, but bear in
> mind due to some changes a new/updated systemvmtemplate need to be issued for
> 4.11.1.0 (it will be compatible for both 4.11.0.0 and 4.11.1.0 releases, but
> 4.11.0.0 users will have to register that new template).
> 
> 
> 
> - Rohit
> 
> <https://cloudstack.apache.org>
> 
> 
> 
> ________________________________
> From: Andrei Mikhailovsky <andrei@arhont.com.INVALID>
> Sent: Friday, March 30, 2018 11:00:34 PM
> To: users
> Subject: Upgrade from ACS 4.9.3 to 4.11.0
> 
> Hello,
> 
> My current infrastructure is ACS 4.9.3 with KVM based on Ubuntu 16.04 servers
> for the KVM hosts and the management server.
> 
> I am planning to perform an upgrade from ACS 4.9.3 to 4.11.0 and was wondering
> if anyone had any issues during the upgrades? Anything to watch out for?
> 
> I have previously seen issues with upgrading to 4.10, which required some manual
> db updates from what I recall. Has this issue been fixed in the 4.11 upgrade
> process?
> 
> thanks
> 
> Andrei
> 
> rohit.yadav@shapeblue.com
> www.shapeblue.com
> 53 Chandos Place, Covent Garden, London  WC2N 4HSUK
> @shapeblue

Mime
View raw message