cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ugo Vasi <ugo.v...@procne.it>
Subject Re: Failing to enable SSL/HTTPS on console proxy vm
Date Fri, 02 Feb 2018 10:36:29 GMT
I noticed another problem related to this procedure: after loading the 
certificates the console is restarted while the secondary storage VM 
disconnects and I have to stop it and restart it to see it online.



On 02/02/2018 11:26, Ugo Vasi wrote:
> Hi all,
> I had the same problem installing the wildcard certificate.
>
> I tried to set the consoleproxy.url.domain in global settings but now 
> the console interface inside the iframe does not respond...
>
> The dns record are OK.
>
>
>
>
> On 16/06/2016 18:10, Andy Dills wrote:
>> I have this working perfectly.
>>
>> Couple of key things that are not mentioned in the
>> documentation:
>>
>> - You need to set consoleproxy.url.domain to *.domain.com for 
>> whatever domain you're using. Do this before re-uploading your SSL 
>> certificate. The SSL upload dialogue doesn't set this value as it 
>> should.
>>
>> - You need a wildcard certificate for that domain.
>>
>> Assuming you setup the proper DNS records, it should then work.
>>
>> I'm open to follow up questions if anybody is struggling with this.
>>
>> Thanks,
>> Andy
>>
>> Sent from my iPhone
>>
>>> On Jun 16, 2016, at 12:01 PM, Will Stevens <wstevens@cloudops.com> 
>>> wrote:
>>>
>>> We have been having issues with this for as long as I can remember 
>>> (on both
>>> ACS and CCP).  In order to get it to work you have to 'trust unsafe
>>> scripts' or whatever by clicking the shield in the URL bar in the 
>>> top right
>>> (maybe that is chrome).
>>>
>>> I don't know that there is a solution, but if there is, I am all 
>>> ears...
>>>
>>> *Will STEVENS*
>>> Lead Developer
>>>
>>> *CloudOps* *| *Cloud Solutions Experts
>>> 420 rue Guy *|* Montreal *|* Quebec *|* H3J 1S6
>>> w cloudops.com *|* tw @CloudOps_
>>>
>>>> On Thu, Jun 16, 2016 at 11:54 AM, Nux! <nux@li.nux.ro> wrote:
>>>>
>>>> Hi,
>>>>
>>>> Is there any particular voodoo involved in getting the $subject to 
>>>> work
>>>> correctly on 4.8.0?
>>>> I've uploaded the Comodo wildcard cabundle, crt and key in the
>>>> Infrastructure page, the systemvms have rebooted.
>>>> They came back fine and nothing dodgy in the logs, but when I open the
>>>> console of a VM Firefox will say there are insecure contents loaded 
>>>> and
>>>> will not display the terminal ajax thingy.
>>>> View source shoes an iframe linking http://1.2.3.4 instead of
>>>> https://1-2-3-4.wildcarddomain.tld.
>>>>
>>>> Apache HTTPD and Tomcat had no issues with these certs.
>>>>
>>>> Is there something that I am missing?
>>>>
>>>> Thanks
>>>>
>>>>
>>>> -- 
>>>> Sent from the Delta quadrant using Borg technology!
>>>>
>>>> Nux!
>>>> www.nux.ro
>>>>
>>
>>
>>
>>
>
>


-- 

*Ugo Vasi* / System Administrator
ugo.vasi@procne.it <mailto:ugo.vasi@procne.it>




*Procne S.r.l.*
+39 0432 486 523
via Cotonificio, 45
33010 Tavagnacco (UD)
www.procne.it <http://www.procne.it/>


Le informazioni contenute nella presente comunicazione ed i relativi 
allegati possono essere riservate e sono, comunque, destinate 
esclusivamente alle persone od alla Società sopraindicati. La 
diffusione, distribuzione e/o copiatura del documento trasmesso da parte 
di qualsiasi soggetto diverso dal destinatario è proibita sia ai sensi 
dell'art. 616 c.p., che ai sensi del Decreto Legislativo n. 196/2003 
"Codice in materia di protezione dei dati personali". Se avete ricevuto 
questo messaggio per errore, vi preghiamo di distruggerlo e di informare 
immediatamente Procne S.r.l. scrivendo all' indirizzo e-mail 
info@procne.it <mailto:info@procne.it>.





Mime
View raw message