cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Imran Ahmed" <im...@eaxiom.net>
Subject RE: Network issue
Date Mon, 31 Jul 2017 13:24:32 GMT
Hi Ghaith,

In that case, while creating the zone first time, have correctly added all
the traffic types to the first NIC.
Also have you mentioned the correct bridge name  (cloudbr0 / cloudbr1) for
the traffic label ?

What does your network /interface configuration look like?

What ip subnet are you using for your management network, public network ?


Regards,
Imran

-----Original Message-----
From: Ghaith Bannoura [mailto:gbannoura@etq.com] 
Sent: Monday, July 31, 2017 5:59 PM
To: users@cloudstack.apache.org
Subject: RE: Network issue

Hi Imran,

Guest , public and management on the same label (same network adapter ) 



Best Regards,
EtQ, Inc.
Ghaith Bannoura
Senior System Administrator
MCT, MCSE (Messaging, Server Infrastructure)
MCSA (Windows Server 2008, 2012), MCP 

   Phone: +9626-537-0923 Ext. 376
P  Gbannoura@etq.com 
G   http://www.etq.com

-----Original Message-----
From: Imran Ahmed [mailto:imran@eaxiom.net] 
Sent: Monday, July 31, 2017 3:52 PM
To: users@cloudstack.apache.org
Subject: RE: Network issue

Hi Ghaith,

You have not provided the details about your traffic labels.

Regards,
Imran

-----Original Message-----
From: Ghaith Bannoura [mailto:gbannoura@etq.com]
Sent: Monday, July 31, 2017 5:47 PM
To: users@cloudstack.apache.org
Subject: Network issue

Hello All,

I have ACS 4.9.2 with xen server 6.5 with advanced zone , I have guest
network for using the instances locally , with subnet 192.168.124.0/22 , I
have a problem that when create a new instance the instance not accessible
when the ip range is 192.168.124.XXX , if I changed the ip to become
192.168.127.XXX its accessible again

Any idea how can we resolve this issue ?


Best Regards,
Ghaith Bannoura




Mime
View raw message