cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jacob Seeley <jsee...@vertitechit.com>
Subject RE: CS 4.8 VMware - Virtual Router stuck at starting
Date Mon, 25 Jul 2016 18:19:06 GMT
Here is a pastebin snippet the management-server.log - http://pastebin.com/GCLm53Gz

Hopefully the relevant data is in there.

I made sure to start from scratch for this example. Everything from the vSphere ESXi to the
vCenter to the CentOS 7 with CloudStack install is fresh. I deployed a new instance in CloudStack,
a VM internally named i-2-3-VM with an IP address of 192.168.0.78. This prompted CloudStack
to deploy a VR. The VR is called r-4-VM with an IP address of 192.168.0.79.

Thank you,

Jacob Seeley
Sr. Infrastructure Engineer
VertitechIT
413-268-1631

www.vertitechit.com

-----Original Message-----
From: Suresh Sadhu [mailto:suresh.sadhu@accelerite.com] 
Sent: Monday, July 25, 2016 1:37 AM
To: users@cloudstack.apache.org
Subject: Re: CS 4.8 VMware - Virtual Router stuck at starting

please upload the logs in the issue.
> On Jul 5, 2016, at 8:46 AM, Darren Tang <darrentang.dt@gmail.com> wrote:
> 
> https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-9144
> 
> 2016-07-04 19:41 GMT+08:00 Glenn Wagner <glenn.wagner@shapeblue.com>:
> 
>> Hi,
>> 
>> What template are you using to start your first VM? - the default 
>> vmware template?
>> If you look in vcenter , what does the console show you ?
>> 
>> 
>> Glenn
>> 
>> 
>> 
>> glenn.wagner@shapeblue.com
>> www.shapeblue.com
>> 2nd Floor, Oudehuis Centre, 122 Main Rd, Somerset West, Cape Town 
>> 7130South Africa @shapeblue
>> 
>> 
>> 
>> 
>> -----Original Message-----
>> From: Pascal R. [mailto:repa182@gmail.com]
>> Sent: Monday, 04 July 2016 1:26 PM
>> To: users@cloudstack.apache.org
>> Subject: CS 4.8 VMware - Virtual Router stuck at starting
>> 
>> hi,
>> 
>> we have a CS4.8 deployment with VMWare 5.5.
>> 
>> When trying to launch the first VM, the VS is created. VS starts up, 
>> but in CS, it stuck with "starting" state.
>> 
>> i can't find any usefull information in the logs.
>> 
>> any hint?
>> 




DISCLAIMER
==========
This e-mail may contain privileged and confidential information which is the property of Accelerite,
a Persistent Systems business. It is intended only for the use of the individual or entity
to which it is addressed. If you are not the intended recipient, you are not authorized to
read, retain, copy, print, distribute or use this message. If you have received this communication
in error, please notify the sender and delete all copies of this message. Accelerite, a Persistent
Systems business does not accept any liability for virus infected mails.

Mime
View raw message