cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Glenn Wagner <glenn.wag...@shapeblue.com>
Subject RE: CS 4.8 VMware - Virtual Router stuck at starting
Date Tue, 05 Jul 2016 06:36:23 GMT
Hi,

Just to confirm are you using basic networking or advanced networking?

Glenn
 

glenn.wagner@shapeblue.comĀ 
www.shapeblue.com
2nd Floor, Oudehuis Centre, 122 Main Rd, Somerset West, Cape Town  7130South Africa
@shapeblue
  
 


-----Original Message-----
From: Darren Tang [mailto:darrentang.dt@gmail.com] 
Sent: Tuesday, 05 July 2016 5:16 AM
To: users@cloudstack.apache.org
Subject: Re: CS 4.8 VMware - Virtual Router stuck at starting

https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-9144

2016-07-04 19:41 GMT+08:00 Glenn Wagner <glenn.wagner@shapeblue.com>:

> Hi,
>
> What template are you using to start your first VM? - the default 
> vmware template?
> If you look in vcenter , what does the console show you ?
>
>
> Glenn
>
>
>
> glenn.wagner@shapeblue.com
> www.shapeblue.com
> 2nd Floor, Oudehuis Centre, 122 Main Rd, Somerset West, Cape Town 
> 7130South Africa @shapeblue
>
>
>
>
> -----Original Message-----
> From: Pascal R. [mailto:repa182@gmail.com]
> Sent: Monday, 04 July 2016 1:26 PM
> To: users@cloudstack.apache.org
> Subject: CS 4.8 VMware - Virtual Router stuck at starting
>
> hi,
>
> we have a CS4.8 deployment with VMWare 5.5.
>
> When trying to launch the first VM, the VS is created. VS starts up, 
> but in CS, it stuck with "starting" state.
>
> i can't find any usefull information in the logs.
>
> any hint?
>
Mime
View raw message