cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Suresh Sadhu <suresh.sa...@accelerite.com>
Subject Re: CS 4.8 VMware - Virtual Router stuck at starting
Date Mon, 25 Jul 2016 05:33:51 GMT

> On Jul 5, 2016, at 8:46 AM, Darren Tang <darrentang.dt@gmail.com> wrote:
> 
> https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-9144
> 
> 2016-07-04 19:41 GMT+08:00 Glenn Wagner <glenn.wagner@shapeblue.com>:
> 
>> Hi,
>> 
>> What template are you using to start your first VM? - the default vmware
>> template?
>> If you look in vcenter , what does the console show you ?
>> 
>> 
>> Glenn
>> 
>> 
>> 
>> glenn.wagner@shapeblue.com
>> www.shapeblue.com
>> 2nd Floor, Oudehuis Centre, 122 Main Rd, Somerset West, Cape Town
>> 7130South Africa
>> @shapeblue
>> 
>> 
>> 
>> 
>> -----Original Message-----
>> From: Pascal R. [mailto:repa182@gmail.com]
>> Sent: Monday, 04 July 2016 1:26 PM
>> To: users@cloudstack.apache.org
>> Subject: CS 4.8 VMware - Virtual Router stuck at starting
>> 
>> hi,
>> 
>> we have a CS4.8 deployment with VMWare 5.5.
>> 
>> When trying to launch the first VM, the VS is created. VS starts up, but
>> in CS, it stuck with "starting" state.
>> 
>> i can't find any usefull information in the logs.
>> 
>> any hint?
>> 




DISCLAIMER
==========
This e-mail may contain privileged and confidential information which is the property of Accelerite,
a Persistent Systems business. It is intended only for the use of the individual or entity
to which it is addressed. If you are not the intended recipient, you are not authorized to
read, retain, copy, print, distribute or use this message. If you have received this communication
in error, please notify the sender and delete all copies of this message. Accelerite, a Persistent
Systems business does not accept any liability for virus infected mails.

Mime
View raw message