cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Remi Bergsma <RBerg...@schubergphilis.com>
Subject Re: Failing to enable SSL/HTTPS on console proxy vm
Date Thu, 16 Jun 2016 16:52:51 GMT
Yes, it is.

On 16/06/16 18:51, "Will Stevens" <williamstevens@gmail.com> wrote:

>That's in global settings I presume?
>On Jun 16, 2016 12:19 PM, "Nux!" <nux@li.nux.ro> wrote:
>
>> Dammit, I was missing the consoleproxy.url.domain! What an idiot ...
>> Works just fine now.
>>
>> Will, it can be done, don't give up! :)
>>
>> Thanks Andy!
>>
>> Lucian
>>
>> --
>> Sent from the Delta quadrant using Borg technology!
>>
>> Nux!
>> www.nux.ro
>>
>> ----- Original Message -----
>> > From: "Andy Dills" <andy@xecu.net>
>> > To: users@cloudstack.apache.org
>> > Cc: dev@cloudstack.apache.org
>> > Sent: Thursday, 16 June, 2016 17:10:55
>> > Subject: Re: Failing to enable SSL/HTTPS on console proxy vm
>>
>> > I have this working perfectly.
>> >
>> > Couple of key things that are not mentioned in the
>> > documentation:
>> >
>> > - You need to set consoleproxy.url.domain to *.domain.com for whatever
>> domain
>> > you're using. Do this before re-uploading your SSL certificate. The SSL
>> upload
>> > dialogue doesn't set this value as it should.
>> >
>> > - You need a wildcard certificate for that domain.
>> >
>> > Assuming you setup the proper DNS records, it should then work.
>> >
>> > I'm open to follow up questions if anybody is struggling with this.
>> >
>> > Thanks,
>> > Andy
>> >
>> > Sent from my iPhone
>> >
>> >> On Jun 16, 2016, at 12:01 PM, Will Stevens <wstevens@cloudops.com>
>> wrote:
>> >>
>> >> We have been having issues with this for as long as I can remember (on
>> both
>> >> ACS and CCP).  In order to get it to work you have to 'trust unsafe
>> >> scripts' or whatever by clicking the shield in the URL bar in the top
>> right
>> >> (maybe that is chrome).
>> >>
>> >> I don't know that there is a solution, but if there is, I am all ears...
>> >>
>> >> *Will STEVENS*
>> >> Lead Developer
>> >>
>> >> *CloudOps* *| *Cloud Solutions Experts
>> >> 420 rue Guy *|* Montreal *|* Quebec *|* H3J 1S6
>> >> w cloudops.com *|* tw @CloudOps_
>> >>
>> >>> On Thu, Jun 16, 2016 at 11:54 AM, Nux! <nux@li.nux.ro> wrote:
>> >>>
>> >>> Hi,
>> >>>
>> >>> Is there any particular voodoo involved in getting the $subject to work
>> >>> correctly on 4.8.0?
>> >>> I've uploaded the Comodo wildcard cabundle, crt and key in the
>> >>> Infrastructure page, the systemvms have rebooted.
>> >>> They came back fine and nothing dodgy in the logs, but when I open the
>> >>> console of a VM Firefox will say there are insecure contents loaded
and
>> >>> will not display the terminal ajax thingy.
>> >>> View source shoes an iframe linking http://1.2.3.4 instead of
>> >>> https://1-2-3-4.wildcarddomain.tld.
>> >>>
>> >>> Apache HTTPD and Tomcat had no issues with these certs.
>> >>>
>> >>> Is there something that I am missing?
>> >>>
>> >>> Thanks
>> >>>
>> >>>
>> >>> --
>> >>> Sent from the Delta quadrant using Borg technology!
>> >>>
>> >>> Nux!
>> >>> www.nux.ro
>>

Mime
View raw message