cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Glenn Wagner <glenn.wag...@shapeblue.com>
Subject RE: REMOTE VPN CONNECTION FAILED IN UPGRADED CLOUDSTACK FROM 4.3.1 TO 4.71
Date Wed, 30 Mar 2016 15:11:04 GMT
Hi 

Could you post the auth.log file of the Virtual Router you are trying to connect too 

Glenn


Regards,

Glenn Wagner

glenn.wagner@shapeblue.com 
www.shapeblue.com
2nd Floor, Oudehuis Centre, 122 Main Rd, Somerset West, Cape Town  7130South Africa
@shapeblue

-----Original Message-----
From: Venkat Boggarapu [mailto:venkat.b@axiomio.com] 
Sent: Wednesday, 30 March 2016 3:02 PM
To: users@cloudstack.apache.org
Subject: RE: REMOTE VPN CONNECTION FAILED IN UPGRADED CLOUDSTACK FROM 4.3.1 TO 4.71

Hi Glen,

We done upgraded all the virtual routers after the cloudstack upgrade.

Thanks,
Venkat Boggarapu

-----Original Message-----
From: Glenn Wagner [mailto:glenn.wagner@shapeblue.com] 
Sent: Wednesday, March 30, 2016 6:24 PM
To: users@cloudstack.apache.org
Subject: RE: REMOTE VPN CONNECTION FAILED IN UPGRADED CLOUDSTACK FROM 4.3.1 TO 4.71

Hi,

Did you upgrade the virtual routers after the upgrade too 4.7.1.

Regards
Glenn



Regards,

Glenn Wagner

glenn.wagner@shapeblue.com
www.shapeblue.com
2nd Floor, Oudehuis Centre, 122 Main Rd, Somerset West, Cape Town  7130South Africa @shapeblue
From: Venkat Boggarapu [mailto:venkat.b@axiomio.com]
Sent: Wednesday, 30 March 2016 1:55 PM
To: users@cloudstack.apache.org
Subject: REMOTE VPN CONNECTION FAILED IN UPGRADED CLOUDSTACK FROM 4.3.1 TO 4.71

Hi Team,

Recently I upgraded cloud stack 4.7.1 from 4.3.1 using 4.6 system VM template.

When I am using 4.3.1 the REMOTE VPN is working fine with all windows vms like windows 7,
8 and 8.1.

I followed the link http://docs.cloudstack.apache.org/projects/cloudstack-administration/en/4.8/networking/using_remote_access.html
to enable the "REMOTE VPN" settings

After upgradation to cloudstack4.7.1 the remote VPN is not connecting with the same  windows
VMS and new VMS, we are getting the following error

[cid:image001.png@01D18AA8.5D145F10]

"L2TP CONNECTION ATTEMEPT FAILED BECAUSE THE SECURITY LAYER ENCOUNTERED A PROCESSING ERROR
DURING INITIAL NEGOTIATIONS WITH THE REMOTE COMPUTER"


Please share your knowledge with high importance if anyone have faced the same issue with
provided documentation.

Thanks,
Venkat Boggarapu



Mime
View raw message