cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Syafiq Rokman <msyafiq.rok...@gmail.com>
Subject Re: Authentication Error When Adding Host
Date Mon, 01 Feb 2016 03:49:08 GMT
Hi,

Managed to get it working. The problem was in /etc/ssh/sshd_config :

Commented out  : PermitRootLogin without-password and StrictModes yes


On Mon, Feb 1, 2016 at 9:41 AM Syafiq Rokman <msyafiq.rokman@gmail.com>
wrote:

> Hi,
>
> Yes.
>
> $ nmap -p 8250 172.16.134.175
>
> Starting Nmap 6.40 ( http://nmap.org ) at 2016-02-01 09:31 MYT
> Nmap scan report for 172.16.134.175
> Host is up (0.00029s latency).
> PORT     STATE SERVICE
> 8250/tcp open  unknown
>
> $ telnet 172.16.134.175 8250
> Trying 172.16.134.175...
> Connected to 172.16.134.175.
>
>
> But when I try on the agent machine itself :
>
>
> $ nmap -p 8250 172.16.134.246
>
> Starting Nmap 6.40 ( http://nmap.org ) at 2016-02-01 09:34 MYT
> Nmap scan report for syafiqrokman-HPCC.cloudstack (172.16.134.246)
> Host is up (0.000017s latency).
> PORT     STATE  SERVICE
> 8250/tcp closed unknown
>
> $ telnet 172.16.134.246 8250
> Trying 172.16.134.246...
> telnet: Unable to connect to remote host: Connection refused.
>
> I tried updating iptables and ufw to allow tcp through 8250. Still, no
> luck.
> On an off note, why is it trying to connect through this port? It wasn't
> listed on the ports to be opened in the documentation.
>
>
>
>
> On Fri, Jan 29, 2016 at 5:43 PM Nux! <nux@li.nux.ro> wrote:
>
>> Hello,
>>
>> Can you test manually if that agent machine can access the management one
>> on that port?
>>
>> --
>> Sent from the Delta quadrant using Borg technology!
>>
>> Nux!
>> www.nux.ro
>>
>> ----- Syafiq Rokman <msyafiq.rokman@gmail.com> wrote:
>> > Hi, I'm new to Linux and CloudStack and would appreciate any support
>> here
>> >
>> > CS 4.7 Ubuntu 14.04
>> >
>> > PC A - management server
>> > PC B - host
>> > PC C - host
>> >
>> > The management server managed to connect to PC B, making it a host.
>> > But I'm getting an 'Authentication Error' when adding PC C.  The
>> > username/passwd should be correct already. (root , root passwd)
>> >
>> > ==== PC C  agent.log ====
>> >  WARN  [utils.nio.NioConnection] (main:null) (logid:) Unable to connect
>> to
>> > remote: is there a server running on port 8250
>>
>>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message