cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tejas Sheth <tshet...@gmail.com>
Subject Re: [urgent] not able to start SSVM in new deployment.
Date Fri, 17 Apr 2015 09:47:39 GMT
I think its because vhd-utils is not installed on cloudstack servers.. let
me try.. i will update you soon

On Fri, Apr 17, 2015 at 3:02 PM, Tejas Sheth <tsheth.p@gmail.com> wrote:

> i have noticed bellow java error which states that cloudstack is not able
> to create VM on primary storage with SR no
> 30d8270b-b490-28e7-af7e-35875f0a1d31. Therefore i have tried to add
> another pool with different storage but there also i am getting same error.
>
>  Do i need to reinstall any Java package?
>
>
>
>
>
>    1. com.cloud.utils.exception.CloudRuntimeException: can not create vdi
>    in sr 30d8270b-b490-28e7-af7e-35875f0a1d31
>    2.         at
>    com.cloud.hypervisor.xen.resource.XenServerStorageProcessor.copy_vhd_from_secondarystorage(XenServerStorageProcessor.java:848)
>    3.         at
>    com.cloud.hypervisor.xen.resource.XenServerStorageProcessor.copyTemplateToPrimaryStorage(XenServerStorageProcessor.java:918)
>    4.         at
>    com.cloud.storage.resource.StorageSubsystemCommandHandlerBase.execute(StorageSubsystemCommandHandlerBase.java:75)
>    5.         at
>    com.cloud.storage.resource.StorageSubsystemCommandHandlerBase.handleStorageCommands(StorageSubsystemCommandHandlerBase.java:50)
>    6.         at
>    com.cloud.hypervisor.xen.resource.CitrixResourceBase.executeRequest(CitrixResourceBase.java:609)
>    7.         at
>    com.cloud.hypervisor.xen.resource.XenServer56Resource.executeRequest(XenServer56Resource.java:59)
>    8.         at
>    com.cloud.hypervisor.xen.resource.XenServer610Resource.executeRequest(XenServer610Resource.java:106)
>    9.         at
>    com.cloud.agent.manager.DirectAgentAttache$Task.runInContext(DirectAgentAttache.java:216)
>    10.         at
>    org.apache.cloudstack.managed.context.ManagedContextRunnable$1.run(ManagedContextRunnable.java:49)
>    11.         at
>    org.apache.cloudstack.managed.context.impl.DefaultManagedContext$1.call(DefaultManagedContext.java:56)
>    12.         at
>    org.apache.cloudstack.managed.context.impl.DefaultManagedContext.callWithContext(DefaultManagedContext.java:103)
>    13.         at
>    org.apache.cloudstack.managed.context.impl.DefaultManagedContext.runWithContext(DefaultManagedContext.java:53)
>    14.         at
>    org.apache.cloudstack.managed.context.ManagedContextRunnable.run(ManagedContextRunnable.java:46)
>    15.         at
>    java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:471)
>    16.         at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:262)
>    17.         at
>    java.util.concurrent.ScheduledThreadPoolExecutor$ScheduledFutureTask.access$201(ScheduledThreadPoolExecutor.java:178)
>    18.         at
>    java.util.concurrent.ScheduledThreadPoolExecutor$ScheduledFutureTask.run(ScheduledThreadPoolExecutor.java:292)
>    19.         at
>    java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
>    20.         at
>    java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)
>    21.         at java.lang.Thread.run(Thread.java:744)
>
>
> On Fri, Apr 17, 2015 at 2:56 PM, Tejas Sheth <tsheth.p@gmail.com> wrote:
>
>> really Appreciate your quick response.
>>
>> kindly find following pastebin link for latest logs
>>
>> http://pastebin.com/Eyd2JQyi
>>
>>  Thanks,
>>
>> On Fri, Apr 17, 2015 at 1:50 PM, Vadim Kimlaychuk <
>> Vadim.Kimlaychuk@elion.ee> wrote:
>>
>>> Secondary storage must contain seeded tepmpaltes. Check them manually.
>>> Provide management logs.  Can't say more based on information provided.
>>>
>>> Vadim.
>>>
>>> -----Original Message-----
>>> From: Tejas Sheth [mailto:tsheth.p@gmail.com]
>>> Sent: Friday, April 17, 2015 10:45 AM
>>> To: users@cloudstack.apache.org
>>> Subject: [urgent] not able to start SSVM in new deployment.
>>>
>>> Hello,
>>>
>>>   I have deployed cloudstack 4.3 with septate database server. once
>>> initial configuration finishes i do not see any system vm comming up on any
>>> of the Xenservers (6.2 SP1).
>>>
>>>  NOTE: i am using preSetup primary storage in xenserver.
>>>
>>>   I know its kinda lame and frequently asked question but i have tried
>>> many times deploying template on secondary storage and reconfigured
>>> cloudstack but no effect.
>>>
>>>  Can any one guide me for the same?
>>>
>>> Thanks
>>>
>>
>>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message