cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Timothy Lothering <tlother...@datacentrix.co.za>
Subject RE: CS 4.5.1: Unable to start a VM due to insufficient capacity
Date Sat, 25 Apr 2015 13:19:58 GMT
Hi Vadim,

Can you manually mount the SS on the Cluster Slave Node?

I had a similar issue, and in the end needed to reboot the host. Don't know if this would
resolve your issue?

Regards,
Timothy Lothering
Solutions Architect
Managed Services

T: +27877415535
F: +27877415100
C: +27824904099
E: tlothering@datacentrix.co.za


DISCLAIMER NOTICE: 

Everything in this e-mail and any attachments relating to the official business of Datacentrix
Holdings Ltd. and its subsidiaries 
('Datacentrix') is proprietary to Datacentrix. It is confidential, legally privileged and
protected by law. Datacentrix does not 
own and endorse any other content. Views and opinions are those of the sender unless clearly
stated as being that of Datacentrix. 
The person addressed in the e-mail is the sole authorised recipient. Please notify the sender
immediately if it has unintentionally 
reached you and do not read, disclose or use the content in any way. Datacentrix cannot assure
that the integrity of this communication 
has been maintained nor that it is free of errors, virus, interception or interference.
-----Original Message-----
From: Vadim Kimlaychuk [mailto:Vadim.Kimlaychuk@Elion.ee] 
Sent: 25 April 2015 07:49 AM
To: users@cloudstack.apache.org
Cc: dmitri@ant.ee
Subject: CS 4.5.1: Unable to start a VM due to insufficient capacity

Hello all,

         After fresh install for subj. Got problem creating new VM from ISO.  Installing VM
from templates is working.  Management log said that :

2015-04-25 08:36:32,066 DEBUG [c.c.a.m.DirectAgentAttache] (DirectAgent-185:ctx-9207cdf3)
Seq 2-635851972389374824: Executing request
2015-04-25 08:36:32,071 DEBUG [c.c.h.x.r.CitrixResourceBase] (DirectAgent-185:ctx-9207cdf3)
1. The VM i-2-13-VM is in Starting state.
2015-04-25 08:36:32,089 DEBUG [c.c.h.x.r.CitrixResourceBase] (DirectAgent-185:ctx-9207cdf3)
Created VM 834101d6-e316-3fc9-5f8d-6c55f641d986 for i-2-13-VM
2015-04-25 08:36:32,107 DEBUG [c.c.h.x.r.CitrixResourceBase] (DirectAgent-185:ctx-9207cdf3)
VBD 0524ba7b-dcd9-f227-349e-caa83d486939 created for com.cloud.agent.api.to.DiskTO@5213a905
2015-04-25 08:36:32,254 WARN  [c.c.h.x.r.CitrixResourceBase] (DirectAgent-185:ctx-9207cdf3)
createIsoSRbyURI failed! mountpoint: secondary.storage.ant.ee/export/secondary/template/tmpl/2/206
due to SR_BACKEND_FAILURE_222Could not mount the directory specified in Device Configuration
SR_BACKEND_FAILURE_222Could not mount the directory specified in Device Configuration
        at com.xensource.xenapi.Types.checkResponse(Types.java:2021)

       ISO file in storage present and uploaded using cloudstack UI. Secondary storage was
mounted on the cluster node, but not on slave node.  I have created the same mount point on
the slave, but problem still exists.  I have separate network for secondary storage -- may
be this is a problem? Please, give me a hint

Thanks,

Vadim.


Mime
View raw message