cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vadim Kimlaychuk <Vadim.Kimlayc...@Elion.ee>
Subject CS 4.5.1: Unable to start a VM due to insufficient capacity
Date Sat, 25 Apr 2015 05:48:54 GMT
Hello all,

         After fresh install for subj. Got problem creating new VM from ISO.  Installing VM
from templates is working.  Management log said that :

2015-04-25 08:36:32,066 DEBUG [c.c.a.m.DirectAgentAttache] (DirectAgent-185:ctx-9207cdf3)
Seq 2-635851972389374824: Executing request
2015-04-25 08:36:32,071 DEBUG [c.c.h.x.r.CitrixResourceBase] (DirectAgent-185:ctx-9207cdf3)
1. The VM i-2-13-VM is in Starting state.
2015-04-25 08:36:32,089 DEBUG [c.c.h.x.r.CitrixResourceBase] (DirectAgent-185:ctx-9207cdf3)
Created VM 834101d6-e316-3fc9-5f8d-6c55f641d986 for i-2-13-VM
2015-04-25 08:36:32,107 DEBUG [c.c.h.x.r.CitrixResourceBase] (DirectAgent-185:ctx-9207cdf3)
VBD 0524ba7b-dcd9-f227-349e-caa83d486939 created for com.cloud.agent.api.to.DiskTO@5213a905
2015-04-25 08:36:32,254 WARN  [c.c.h.x.r.CitrixResourceBase] (DirectAgent-185:ctx-9207cdf3)
createIsoSRbyURI failed! mountpoint: secondary.storage.ant.ee/export/secondary/template/tmpl/2/206
due to SR_BACKEND_FAILURE_222Could not mount the directory specified in Device Configuration
SR_BACKEND_FAILURE_222Could not mount the directory specified in Device Configuration
        at com.xensource.xenapi.Types.checkResponse(Types.java:2021)

       ISO file in storage present and uploaded using cloudstack UI. Secondary storage was
mounted on the cluster node, but not on slave node.  I have created the same mount point on
the slave, but problem still exists.  I have separate network for secondary storage -- may
be this is a problem? Please, give me a hint

Thanks,

Vadim.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message