cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Partha Goswami <par...@tulisoft.co.in>
Subject Re: HyperV help
Date Fri, 27 Feb 2015 04:14:13 GMT
Hello Anshul,

Now i am getting following error after I fixed AD issue

2015-02-26 20:08:25,249 [7] ERROR HypervResource.HypervResourceController
[b8d02f78-8c1e-41ed-8f2c-822a24e98402] - com.cloud.agent.api.StartCommand
fail on exceptionObject reference not set to an instance of an object.
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of
an object.
   at HypervResource.WmiCallsV2.DeployVirtualMachine(Object jsonObj, String
systemVmIso)
   at HypervResource.HypervResourceController.StartCommand(Object cmd)


On Thu, Feb 26, 2015 at 4:06 PM, Partha Goswami <partha@tulisoft.co.in>
wrote:

> Ok I am checking
>
> -----Original Message-----
> From: Anshul Gangwar [mailto:anshul.gangwar@citrix.com]
> Sent: Thursday, February 26, 2015 3:59 PM
> To: users@cloudstack.apache.org
> Subject: Re: HyperV help
>
> It seems you have not provided the right permissions on cifs share.
> Have you checked preparation checklist for Hyper-V at
> http://cloudstack-installation.readthedocs.org/en/latest/hypervisor/hyperv.html
> ?
>
> Regards,
> Anshul
>
>
>
>
> On 26-Feb-2015, at 3:36 pm, Partha Goswami <partha@tulisoft.co.in<mailto:
> partha@tulisoft.co.in>> wrote:
>
> Please find attach file
>
> On Thu, Feb 26, 2015 at 2:46 PM, Anshul Gangwar <anshul.gangwar@citrix.com
> <mailto:anshul.gangwar@citrix.com>> wrote:
> What are  logs on Hyper-V agent saying? You can find them in event viewer
> of Hyper-V host. Post after exporting them to some file.
>
> Regards,
> Anshul
>
>
>
>
> On 26-Feb-2015, at 2:14 pm, Partha Goswami <partha@tulisoft.co.in<mailto:
> partha@tulisoft.co.in><mailto:partha@tulisoft.co.in<mailto:
> partha@tulisoft.co.in>>> wrote:
>
> Yes thanks, Now its create system vms
> WHen i am trying to add it
> I am getting
> Job failed due to exception Unable to create a deployment for
> VM[ConsoleProxy|v-2-VM]
>
> On Thu, Feb 26, 2015 at 1:52 PM, Anshul Gangwar <anshul.gangwar@citrix.com
> <mailto:anshul.gangwar@citrix.com><mailto:anshul.gangwar@citrix.com
> <mailto:anshul.gangwar@citrix.com>>>
> wrote:
>
> What did you get after running
>
> /usr/share/cloudstack-common/scripts/storage/secondary/cloud-install-sys-tmplt
> \
>
> -m /mnt/secondary \
> -u
>
> http://cloudstack.apt-get.eu/systemvm/4.4/systemvm64template-4.4.1-7-hyperv.vhd
> \
> -h hyperv \
> -s <optional-management-server-secret-key> \ -F
>
> ? This basically copies templates to secondary.
>
> Regards,
> Anshul
>
>
>
>
> On 26-Feb-2015, at 12:59 pm, Partha Goswami <partha@tulisoft.co.in<mailto:
> partha@tulisoft.co.in><mailto:partha@tulisoft.co.in<mailto:
> partha@tulisoft.co.in>><mailto:
> partha@tulisoft.co.in<mailto:partha@tulisoft.co.in><mailto:
> partha@tulisoft.co.in<mailto:partha@tulisoft.co.in>>>> wrote:
>
> Now i can see
> NameSystemVM Template (HyperV)
> ID4731039c-bd80-11e4-a2cc-00155d66c004Zone namezone2Zone ID
> 129912bc-4c0f-45b5-80c1-25e35f95b9e8ReadyYesStatusDownload Complete
> HypervisorHypervSize ExtractableNoPassword EnabledNoDynamically
> ScalableNoPublicNoFeaturedNoOS TypeDebian GNU/Linux 5.0
> (64-bit)DescriptionSystemVM Template (HyperV)Domain
> ROOTAccountsystemCreated26 Feb 2015 12:13:50TypeSYSTEM But in my Secondary
> storage no files and can not see in Template too
>
> Please help
>
> On Thu, Feb 26, 2015 at 9:47 AM, Anshul Gangwar <anshul.gangwar@citrix.com
> <mailto:anshul.gangwar@citrix.com><mailto:anshul.gangwar@citrix.com
> <mailto:anshul.gangwar@citrix.com>>
> <mailto:anshul.gangwar@citrix.com<mailto:anshul.gangwar@citrix.com>>>
> wrote:
>
> You can seed system VM templates using steps mentioned at
>
>
> http://cloudstack-installation.readthedocs.org/en/latest/installation.html#prepare-the-system-vm-template
> .
>
> Regards,
> Anshul
>
>
>
>
> On 25-Feb-2015, at 6:24 pm, Partha Goswami <partha@tulisoft.co.in<mailto:
> partha@tulisoft.co.in><mailto:
> partha@tulisoft.co.in<mailto:partha@tulisoft.co.in>>> wrote:
>
> problem is i have added secondary storage later and can not get any option
> to download system template please help
>
> On Wed, Feb 25, 2015 at 1:22 PM, Anshul Gangwar <anshul.gangwar@citrix.com
> <mailto:anshul.gangwar@citrix.com>
> <mailto:anshul.gangwar@citrix.com<mailto:anshul.gangwar@citrix.com>>>
> wrote:
>
> What’s the status of System VMs?
>
> If SSVM agent status is up then see what is the status of template in
> templates tab?
>
> Regards,
> Anshul
>
>
>
>
> On 25-Feb-2015, at 1:12 pm, Partha Goswami <partha@tulisoft.co.in<mailto:
> partha@tulisoft.co.in><mailto:
> partha@tulisoft.co.in<mailto:partha@tulisoft.co.in>><mailto:
> partha@tulisoft.co.in<mailto:partha@tulisoft.co.in><mailto:
> partha@tulisoft.co.in<mailto:partha@tulisoft.co.in>>>> wrote:
>
> can you please help me one thing please? i have added storage now for
> deploying 1st instance with default template what needed to do? because
> when i am going to 1st instance in template area its not showing up default
> template
>
> On Wed, Feb 25, 2015 at 1:07 PM, Partha Goswami <partha@tulisoft.co.in
> <mailto:partha@tulisoft.co.in>
> <mailto:partha@tulisoft.co.in<mailto:partha@tulisoft.co.in>>
> <mailto:partha@tulisoft.co.in<mailto:partha@tulisoft.co.in>>>
> wrote:
>
> yes :) issue solved trying to lunch 1st instance :)
>
> On Wed, Feb 25, 2015 at 1:05 PM, Anshul Gangwar <anshul.gangwar@citrix.com
> <mailto:anshul.gangwar@citrix.com>
> <mailto:anshul.gangwar@citrix.com<mailto:anshul.gangwar@citrix.com>>
> <mailto:anshul.gangwar@citrix.com<mailto:anshul.gangwar@citrix.com>>
> wrote:
>
> You have to give user name as Administrator not SERVER2\Administrator. We
> are getting domain information from separate field.
>
> Regards,
> Anshul
>
>
>
> On 25-Feb-2015, at 12:31 pm, Partha Goswami <partha@tulisoft.co.in<mailto:
> partha@tulisoft.co.in><mailto:
> partha@tulisoft.co.in<mailto:partha@tulisoft.co.in>><mailto:
> partha@tulisoft.co.in<mailto:partha@tulisoft.co.in><mailto:
> partha@tulisoft.co.in<mailto:partha@tulisoft.co.in>>>
> <mailto:partha@tulisoft.co.in<mailto:partha@tulisoft.co.in>>> wrote:
>
> Couldn't generate an updated uri. Illegal character in query at index 23:
>
>
>
>
>
> /OPENSHARE?user=SERVER2\Administrator&password=21GeXhuZAgi9J1pXDx/xtASdQBdjPITd&domain=SERVER2
>
>
> <LOG.txt>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message