cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sonali Jadhav <son...@servercentralen.se>
Subject RE: unable to get VM console in broswer
Date Tue, 27 Jan 2015 07:58:53 GMT
Hi,

Yes I have cleared browser cache and also checked CPVM logs. They are not helpful.

But isn't this error occurs when the page is trying to load some scripts by HTTP instead of
HTTPS, so browser is considering it as unsafe content to load?

I tried to check with "Firebug" plugin of firefox. Its making call to CPVM with Public address
but with HTTP protocol not HTTPS, And that's the reason behind this issue I feel.

<html>
<head>
<frameset>
<frame src="http://PublicIPAddressOfCPVM/ajax?token=Xyzandifbkjsnvcsd.........................
</frameset>
</html>

How do I fix this? It's an issue.

/Sonali

-----Original Message-----
From: Prashant Kumar Mishra [mailto:prashantkumar.mishra@citrix.com]
Sent: Monday, January 26, 2015 1:59 AM
To: users@cloudstack.apache.org
Subject: Re: unable to get VM console in broswer

Please clear recent history of your browser , Can you check CPVM log  while you are trying
to access the console .

From: Sonali Jadhav <sonali@servercentralen.se<mailto:sonali@servercentralen.se<mailto:sonali@servercentralen.se<mailto:sonali@servercentralen.se>>>
Reply-To: "users@cloudstack.apache.org<mailto:users@cloudstack.apache.org><mailto:users@cloudstack.apache.org<mailto:users@cloudstack.apache.org>>"
<users@cloudstack.apache.org<mailto:users@cloudstack.apache.org<mailto:users@cloudstack.apache.org<mailto:users@cloudstack.apache.org>>>
Date: Friday, January 23, 2015 at 6:56 PM
To: "users@cloudstack.apache.org<mailto:users@cloudstack.apache.org><mailto:users@cloudstack.apache.org<mailto:users@cloudstack.apache.org>>"
<users@cloudstack.apache.org<mailto:users@cloudstack.apache.org<mailto:users@cloudstack.apache.org<mailto:users@cloudstack.apache.org>>>
Subject: unable to get VM console in broswer

if I try to take console of VM,  it shows blank screen, I can see that certificate is loaded
but I have to disable




Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message