cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Thomas Munn <symgr...@gmail.com>
Subject No templates showing up in 'instances' tab
Date Sat, 27 Dec 2014 08:01:22 GMT
I can upload them to my heart's content, but not items. I CAN see the
templates, but they never show up in my zone.

I tried the gobblygook docs in the ssvm storage thing, but I can't even
begin to find the id_rsa binary, or any of the tools it mentions.

I have permission to see things on the nfs server, templates show up in the
'templates' file, but they don't register for instances.

I have the nfs server set to map all files to 'root', and cannot change
permissions on the server. I can 'write' directories as 'root', but am not
sure what uid I need final files to be stored as.....or just turn off
'nosquash'?

Here is the log:

:2014-12-27 07:59:36,050 DEBUG [c.c.a.t.Request]
(AgentManager-Handler-6:null) Seq 5-5773614722288975885: Processing:  {
Ans: , MgmtId: 52228748028, via: 5, Ver: v1, Flags: 10,
[{"com.cloud.agent.api.Answer":{"result":false,"details":"com.cloud.utils.exception.CloudRuntimeException:
GetRootDir for nfs://192.168.0.6/volume1/cloudstack/secondary failed due to
com.cloud.utils.exception.CloudRuntimeException: Unable to mount
192.168.0.6:/volume1/cloudstack/secondary at
/mnt/SecStorage/449b7d09-1835-3387-92ad-4720fa465137 due to mount.nfs:
access denied by server while mounting
192.168.0.6:/volume1/cloudstack/secondary\n\tat
org.apache.cloudstack.storage.resource.NfsSecondaryStorageResource.getRootDir(NfsSecondaryStorageResource.java:1839)\n\tat
org.apache.cloudstack.storage.resource.NfsSecondaryStorageResource.execute(NfsSecondaryStorageResource.java:1588)\n\tat
org.apache.cloudstack.storage.resource.NfsSecondaryStorageResource.executeRequest(NfsSecondaryStorageResource.java:212)\n\tat
com.cloud.agent.Agent.processRequest(Agent.java:501)\n\tat
com.cloud.agent.Agent$AgentRequestHandler.doTask(Agent.java:808)\n\tat
com.cloud.utils.nio.Task.run(Task.java:84)\n\tat
java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)\n\tat
java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615)\n\tat
java.lang.Thread.run(Thread.java:745)\n","wait":0}}] }
But when I mount manually it works fine. So I have no idea on how to fix.
-- 
-----------------------
Two Wheels Good, Four Wheels Bad

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message