cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrija Panic <andrija.pa...@gmail.com>
Subject Re: Deploy new VM - click on Finish - nothing happens !
Date Wed, 17 Dec 2014 14:49:57 GMT
Please update the Jira ticket, that is the thing that devs look at... Thx
https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-7907
<https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-7907?focusedCommentId=14249648&page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#comment-14249648>

On 17 December 2014 at 15:25, Alexey Samarin <nrg3tik@gmail.com> wrote:
>
> Well, yes!
>
> Аfter an attempt to create a VM, in the Web console appears - the element
> is
> not found.
>
> Thanks!
>
> 2014-12-17 17:11 GMT+03:00 Andrija Panic <andrija.panic@gmail.com>:
> >
> > Alex,
> >
> > After you have the error - please imiddiately right-click anywehre on
> page
> > --> inspect element, switch to CONSOLE tab, and there you should see your
> > error together with URL executed - so if you can confirm the error that I
> > have - that would be great.
> >
> > thx
> >
> > On 17 December 2014 at 15:07, Alexey Samarin <nrg3tik@gmail.com> wrote:
> > >
> > > Hi,
> > > I also have this bug, and if create vm from the user admin - no
> problem.
> > > But
> > > when I try to create the VM as a regular user - nothing happens,
> nothing
> > in
> > > the logs also.
> > > CS version: 4.4.1
> > >
> > > Thanks!
> > >
> > > 2014-12-17 14:31 GMT+03:00 Stephen Turner <Stephen.Turner@citrix.com>:
> > > >
> > > > I've responded on the ticket.
> > > >
> > > > --
> > > > Stephen Turner
> > > >
> > > >
> > > > -----Original Message-----
> > > > From: Andrija Panic [mailto:andrija.panic@gmail.com]
> > > > Sent: 17 December 2014 09:28
> > > > To: dev@cloudstack.apache.org; users@cloudstack.apache.org
> > > > Subject: Deploy new VM - click on Finish - nothing happens !
> > > >
> > > > Hi,
> > > >
> > > > I managed to capture some (bug?) - you start new VM wizard, click all
> > the
> > > > way through the end, and after pressing the FINISH button - simply
> > > nothing
> > > > happens, no spining weel in UI, nothing...
> > > >
> > > > Here is my comment - please check this - seems pretty annoying for
> end
> > > > user...
> > > >
> > > >
> > > >
> > >
> >
> https://issues.apache.org/jira/browse/CLOUDSTACK-7907?focusedCommentId=14249648&page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#comment-14249648
> > > >
> > > > Thanks
> > > > --
> > > >
> > > > Andrija Panić
> > > >
> > >
> >
> >
> > --
> >
> > Andrija Panić
> >
>


-- 

Andrija Panić

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message