cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sam Ceylani <...@mistercertified.com>
Subject Re: Could not find System VM on the UI.
Date Mon, 03 Nov 2014 23:40:28 GMT
on the cs man. server log does it mention anything like "zone x ready to launch secondary vm"
(or console vm) probably it thinks it can not launch thrm for some reason (you can destroy
an ssvm but you cant launch it yourself), cs management server log may have the clue about
the problem...

Sent from my iPhone

> On Nov 3, 2014, at 6:36 PM, Dan Dong <dongdan39@gmail.com> wrote:
> 
> Yes, the zone is enabled. How to add a system VM?
> 
> 
> 2014-11-03 17:29 GMT-06:00 abhisek basu <abhisekbasu@msn.com>:
> 
>> Is the zone enabled? CS should create system vms once zone is enabled.
>> 
>> Sent from my iPhone
>> 
>>> On 4 Nov 2014, at 4:56 am, "Dan Dong" <dongdan39@gmail.com> wrote:
>>> 
>>> Hi, Experts,
>>>  After I installed cloudstack and openned the UI, why I could not see
>> any System VMs(0) under the "Infrastructure" tab? I could add
>> Zone-Pod-Cluster-Hosts. And the system VM has already been downloaded:
>>> ll /mnt/secondary/template/tmpl/1/3/
>>> total 296048
>>> drwxr-xr-x 2 root root      4096 Nov  3 17:08 ./
>>> drwxr-xr-x 3 root root      4096 Nov  3 17:02 ../
>>> -rw-r--r-- 1 root root 303139840 Nov  3 17:08
>> a2c5d738-e8ee-4143-a16d-ca8a550df236.qcow2
>>> -rw-r--r-- 1 root root       295 Nov  3 17:08 template.properties
>>> 
>>> 
>>>  What's the problem? How to add System VM to the cluster? Thanks!
>>> 
>>>  Cheers,
>>>  Dan
>> 

Mime
View raw message