cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Erik Weber <terbol...@gmail.com>
Subject Re: HTTP Status 404 - just upgraded from ACS 4.4.0 to ACS 4.4.1
Date Wed, 08 Oct 2014 17:00:27 GMT
Post the log on pastebin, also post the output of

netstat -anlp
ps aux

Erik
8. okt. 2014 18:30 skrev "motty cruz" <motty.cruz@gmail.com> følgende:

> Hi Erik,
>
> I did as you suggested :
> [root@blaze home]# pkill java
> [root@blaze home]# service cloudstack-management status
> cloudstack-management dead but pid file exists
> The pid file locates at /var/run/cloudstack-management.pid and lock file at
> /var/lock/subsys/cloudstack-management.
>         Starting cloudstack-management will take care of them or you can
> manually clean up.
> [root@blaze home]# service cloudstack-management stop
> Stopping cloudstack-management:                            [  OK  ]
> [root@blaze home]# service cloudstack-management start
> Starting cloudstack-management:                            [  OK  ]
> [root@blaze home]# service cloudstack-management status
> cloudstack-management (pid  3853) is running...
> [root@blaze home]# service cloudstack-management status
> cloudstack-management (pid  3853) is running...
> [root@blaze home]#
>
> I can't attached the management-server.log apache.org complained about it.
>
> On Wed, Oct 8, 2014 at 9:07 AM, Erik Weber <terbolous@gmail.com> wrote:
>
> > You shouldnt start tomcat, cloudstack will do that for you.
> >
> > Shutdown tomcat and kill any acs related java processes. Then you start
> > cloudstack-management service and post the logs if it fails
> >
> > Erii
> > 8. okt. 2014 15:53 skrev "motty cruz" <motty.cruz@gmail.com> følgende:
> >
> > > I restarted tomcat6 /etc/init.d/tomcat6 restart now I'm getting a blank
> > > page no errors
> > >
> > > any ideas?
> > >
> > > On Wed, Oct 8, 2014 at 6:34 AM, motty cruz <motty.cruz@gmail.com>
> wrote:
> > >
> > > > Hello,
> > > > I just upgrade Cloudstack from 4.4.0 to 4.4.1, now I'm getting the
> > > > following error:
> > > > HTTP Status 404 -
> > > > ------------------------------
> > > >
> > > > *type* Status report
> > > >
> > > > *message*
> > > >
> > > > *description* *The requested resource () is not available.*
> > > > ------------------------------
> > > > Apache Tomcat/6.0.24
> > > >
> > > > Thanks for your support,
> > > > Motty
> > > >
> > >
> > >
> > >
> > > --
> > > Thanks for your support,
> > > Motty
> > >
> >
>
>
>
> --
> Thanks for your support,
> Motty
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message