cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Daan Hoogland <daan.hoogl...@gmail.com>
Subject Re: Can't launch VMs
Date Tue, 30 Sep 2014 17:19:56 GMT
Carlos, the line of code that breaks expects a uri for a vlan. That is why
I want more information from you. I can not judge whether the code is
broken and should have dealt with the nullpointer or whether the
configuration is incorrect. What are your guest/management/storage
networks? what are the cidrs and ip-ranges you chose?

On Tue, Sep 30, 2014 at 4:41 PM, Carlos Reátegui <carlos@reategui.com>
wrote:

> Daan,
> Thanks for having a look
>
> On Sep 30, 2014, at 2:16 AM, Daan Hoogland <daan.hoogland@gmail.com>
> wrote:
>
> >> 2014-09-29 16:26:25,834 WARN  [c.c.h.x.r.CitrixResourceBase]
> >> (DirectAgent-235:ctx-7f8db7ac) Catch Exception: class
> >> java.lang.NullPointerException due to java.lang.NullPointerException
> >>
> >> java.lang.NullPointerException
> >>
> >>        at
> >>
> >
> com.cloud.network.Networks$BroadcastDomainType.getSchemeValue(Networks.java:173)
> >>
> >>        at
> >>
> com.cloud.network.Networks$BroadcastDomainType.getValue(Networks.java:228)
> >>
> >>        at
> >>
> >
> com.cloud.hypervisor.xen.resource.CitrixResourceBase.getNetwork(CitrixResourceBase.java:1035)
> >>
> > ​...​
> >
> > ​Can you describe how you set up your network? Which cidrs/network
> > types/vlans/ etc?​
> >
>
> This is a basic network.  No security groups.  No vlans.
>
> ACS: 4.3.1 (On ubuntu 12.04) + XS 6.2
>
> > --
> > Daan
>
>


-- 
Daan

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message