cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Abe Hoffman <...@expertzero.com>
Subject Re: Cloudstack
Date Thu, 25 Sep 2014 23:51:36 GMT
The biggest blocker is usually iptables. Have you made the proper 
entries for NFS (or whatever storage medium you chose)?

An easy test is to log on to the management server and mount "mount -t 
nfs etc" your NFS volume. If you can mount and write to it, then you are 
good.

Abe

Ricky Keele wrote:
>
> Hello John,
>
> I followed the
> http://cloudstack-installation.readthedocs.org/en/latest/qig.html. I
> created the Primary and Secondary as stated as nfs mounts on same
> server. I am only using 1 server for both management, host, and
> storage. I created Cloudbr0 using only nic 0.
>
> I get the system completed with host and primary and secondary storage
> but then cannot create the system VM's I get the error that primary
> and secondary storage not started.
>
> Ricky
>
>
> On 9/25/2014 4:23 PM, John Burwell wrote:
>>
>> Ricky,
>>
>> A few quick questions so that we can help better understand your issues:
>> What version of CloudStack are you attempting to use?
>> Which hypervisor(s) and version(s) are you deploying?
>> Are you having trouble with primary and/or secondary storage
>> configuration? What type of storage are you using?
>> Do you have any logs or error messages you can share? Since the list
>> does not allow file attachments, most folks use a pastebin to share
>> logs.
>> Thanks,
>> -John
>>
>> On September 25, 2014 at 5:19:20 PM, Ricky Keele
>> (rjkeele@dipvtel.com) wrote:
>>
>> Hello I am having issues with storage setup on new install.
>>
>> Any help would be appreciated.
>>
>> Thanks,
>>
>> Ricky
>>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message