cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Harikrishna Patnala <harikrishna.patn...@citrix.com>
Subject Re: SSVM Not Working
Date Fri, 06 Jun 2014 08:37:27 GMT
Is your ssvm in running state. If so please run the troubleshooting script mentioned in the
following wiki
https://cwiki.apache.org/confluence/display/CLOUDSTACK/SSVM,+templates,+Secondary+storage+troubleshooting

-Harikrishna

On 06-Jun-2014, at 1:19 pm, Yesid Mora <ymora@o4it.com<mailto:ymora@o4it.com>>
wrote:

Hello I update platform 4.2.1 to 4.3 but the SSVM in the status agent inform connecting  additionally
in the dashboard Secondary Storage not inform capacity allocated the numbers is 0.00KB and
not possible deploy new VM. the template use for system vms is system vm-vmware-4.3-a



Cordialmente / Best regards,





Yesid Mora | Orchestration Engineer | O4IT

PBX:+57 (1) 423-5460  Ext  251  | Cel: 3124509565

 | Oficina 202 |

www.o4it.com<http://www.o4it.com/> | ymora@o4it.com<mailto:ymora@o4it.com>





<http://www.o4it.com/><http://www.linkedin.com/company/1207504><https://twitter.com/o4it><https://www.facebook.com/o4itofficial><https://www.youtube.com/user/o4itofficial>




CONFIDENTIALITY NOTICE: This e-mail message, including any attachments, is for the sole use
of the intended recipient(s) and may contain confidential or proprietary information. Any
unauthorized review, use, disclosure or distribution is prohibited. If you are not the intended
recipient, immediately contact the sender by reply e-mail and destroy all copies of the original
message.



Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message