cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Amin Samir <a...@opencloud.net.au>
Subject RE: VM's using custom offerings wont let us use the migrate host from UI !!!
Date Wed, 28 May 2014 09:21:05 GMT
 

 Hi Devdeep,

 
Thank for you support, have you tried moving an instance that is created from custom offering?
is it not allowing you also?

 
Kind Regards

Amin 

 

 
-----Original message-----
To:users@cloudstack.apache.org; 
From:Devdeep Singh <devdeep.singh@citrix.com>
Sent:Wed 28-05-2014 16:23
Subject:RE: VM's using custom offerings wont let us use the migrate host from UI !!!
Hi Amin,

Right now I am not sure as to why the issue is there. If I get a chance, I'll give it a try
and let you know if I find something.

Regards,
Devdeep

> -----Original Message-----
> From: Amin Samir [mailto:amin@opencloud.net.au]
> Sent: Tuesday, May 27, 2014 2:36 PM
> To: users@cloudstack.apache.org
> Subject: RE: VM's using custom offerings wont let us use the migrate host
> from UI !!!
> 
> Sorry forgot to mention this cloud stack is migrated twice before from 2.2.14
> to 4.2.1 then 4.3 if this helps
> 
> Kind Regards
> Amin
> 
> -----Original Message-----
> From: Amin Samir
> Sent: Tuesday, 27 May 2014 5:04 PM
> To: users@cloudstack.apache.org
> Subject: RE: VM's using custom offerings wont let us use the migrate host
> from UI !!!
> 
> Hi Devdeep,
> 
> Thanks for replying, it is one cluster with 7 hosts, we still have room to
> migrate this host, in fact other machines created from pre-defined offerings
> do migrate fine.
> 
> All hosts are running the same version Xen Server 6.2 SP1,
> 
> There is no logs the when you click the migrate to host icon it does not pop
> up, while another vm created from pre-defined offer and from the same
> browser show the pop up when migrate to host is clicked.
> 
> Kind Regards
> Amin
> 
> 
> 
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: Devdeep Singh [mailto:devdeep.singh@citrix.com]
> Sent: Tuesday, 27 May 2014 4:58 PM
> To: users@cloudstack.apache.org
> Subject: RE: VM's using custom offerings wont let us use the migrate host
> from UI !!!
> 
> How many hosts do you have in your setup and how are they distributed
> across clusters? Are all hosts running the same version of the xenserver
> hypervisor? Do you see the issue only with custom offering; or is it seen if an
> instance has been created with any other offering? Anything in the
> cloudstack logs when you try and list the hosts for migration from the UI?
> 
> Regards,
> Devdeep
> 
> > -----Original Message-----
> > From: Amin Samir [mailto:amin@opencloud.net.au]
> > Sent: Friday, May 23, 2014 8:12 AM
> > To: users@cloudstack.apache.org
> > Subject: VM's using custom offerings wont let us use the migrate host
> > from UI !!!
> >
> > Hello,
> >
> >
> > We have cloud stack 4.3 over centos our hypervisors are xen server 6.2
> > SP1 with latest updates, the VM's that are created from custom
> > offering don't let us use the migrate host icon from the UI, however
> > you can move them from the xen center console.
> >
> >
> > Has anyone faced this issue before?
> >
> >
> > Kind Regards
> >
> >
> 
> 


Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message