cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rafael Weingartner <rafaelweingart...@gmail.com>
Subject Re: Unable to ping System VMs
Date Thu, 17 Apr 2014 22:06:07 GMT
to my knowledge they do not have password.
Well, if connecting into the console worked and the OS is up and running,
the script must have ran and the IP should have been set up.
What hypervisor are you using?


On Thu, Apr 17, 2014 at 7:02 PM, Ana Paula de Sousa <apso0101@gmail.com>wrote:

> Hi Rafael,
>
> I tried to connect into the console but it asks me a login and password
> which I don't have. I tried the default password I used in the installation
> but I didn't succeeded.
>
>
> 2014-04-17 18:59 GMT-03:00 Ana Paula de Sousa <apso0101@gmail.com>:
>
> > Hello,
> >
> > I tried ssh to both VMs through the hypervisor but I just can't. It keeps
> > giving me the message "ssh: connect to host 169.254.0.** port 3922: No
> > route to host". I can't access the VMs in any way.
> >
> >
> > 2014-04-17 18:54 GMT-03:00 Rafael Weingartner <
> rafaelweingartner@gmail.com
> > >:
> >
> > could you try to connect into the VMs console? and check if the OS booted
> >> properly.
> >>
> >>
> >> On Thu, Apr 17, 2014 at 6:49 PM, Ana Paula de Sousa <apso0101@gmail.com
> >> >wrote:
> >>
> >> > Hi,
> >> >
> >> > The output of "iptables-save" is:
> >> >
> >> > http://pastebin.com/fhA8UdSm
> >> >
> >> > When I typed "ebtables-save" I got the message "bash: ebtables-save:
> >> > comando não encontrado", but I verified if I had ebtables installed
> and
> >> I
> >> > have.
> >> >
> >>
> >>
> >>
> >> --
> >> Rafael Weingärtner
> >>
> >
> >
> >
> > --
> > Ana Paula de Sousa Oliveira
> > Graduando em Ciência da Computação
> > Universidade Federal de Goiás
> >
>
>
>
> --
> Ana Paula de Sousa Oliveira
> Graduando em Ciência da Computação
> Universidade Federal de Goiás
>



-- 
Rafael Weingärtner

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message