cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Carlos Reategui <car...@reategui.com>
Subject Re: Unable to see UI after 4.1.1 -> 4.2 update
Date Thu, 07 Nov 2013 18:48:24 GMT
Could my problem may be the tomcat version?  Just noticed that the
requirements for 4.2 say "Tomcat 6 (not 6.0.35)".  6.0.35 is the version on
Ubuntu 12.04.

What version should I use? Is there a suggested repo to get that from?


On Wed, Nov 6, 2013 at 10:01 PM, Carlos Reategui <carlos@reategui.com>wrote:

> Hi Sanjay,
>
> Clearing the Cookies did not help.
>
> Not sure what you mean about using the console to check the "response to
> API calls".  Can you provide me with specific steps you want me to check in
> the inspector?  In looking at the Network tab I see that it is getting a
> bunch of js files and a couple css.  The console shows some CSS warnings
> and 4 "Uncaught TypeError" messages but that is it.  Is there a way to
> enable more debug in the js console?
>
> You can get my latest log file here:
> http://reategui.com/cloudstack/management-server.2013-11-06.log
>
> I believe what is happening is that I need to restart the system vms but I
> can't do that using the cloudstack-sysvmadm script because my hosts are
> in disconnected state.
>
> thanks,
> Carlos
>
>
>
>
> On Wed, Nov 6, 2013 at 8:47 PM, Sanjay Tripathi <
> sanjay.tripathi@citrix.com> wrote:
>
>> Can you clear your browser cookies and try again.
>> Also, in chrome's developer tools, check the console to get to know about
>> the response of API calls.
>>
>> Can you also put the MS logs using pastebin to get more clarity over the
>> issue.
>>
>> --Sanjay
>>
>> > -----Original Message-----
>> > From: creategui@gmail.com [mailto:creategui@gmail.com] On Behalf Of
>> > Carlos Reategui
>> > Sent: Thursday, November 07, 2013 7:55 AM
>> > To: users@cloudstack.apache.org
>> > Subject: Re: Unable to see UI after 4.1.1 -> 4.2 update
>> >
>> > BTW, chrome's developer tools (i.e. inspect element) sees the html/js
>> that is
>> > delivered but nothing is showing up in the browser window.  Anyone else
>> > run into this with 4.2 Cloudstack UI running on ubuntu?
>> >
>> >
>> > On Wed, Nov 6, 2013 at 5:02 PM, Carlos Reategui <creategui@gmail.com>
>> > wrote:
>> >
>> > > I was feeling good about recovering my installation so I decided to go
>> > > for 4.2.
>> > >
>> > > I believe the update went well and saw the DB get updated (I did
>> > > register the xen template before doing the update).
>> > >
>> > > However I am not able to "see" the login prompt of the UI.  I have
>> > > tried various browsers (chrome, firefox, IE) and the page loads but it
>> > > is all blank so I can't log in to see what is happening.
>> > >
>> > > Also, I am on Ubuntu so the cloudstack-sysvmadm script does not work.
>> > >
>> > > I am now stuck unable to restart the system vms.  Can I just kill them
>> > > in XenCenter and wait for Cloudstack to see them gone so that it
>> restarts
>> > them?
>> > >
>> > > Anyone successful at upgrading management server on Ubuntu with Xen
>> > hosts?
>> > >
>> > > thanks,
>> > > Carlos
>> > >
>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message