cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sanjay Tripathi <sanjay.tripa...@citrix.com>
Subject RE: Unable to see UI after 4.1.1 -> 4.2 update
Date Thu, 07 Nov 2013 04:47:53 GMT
Can you clear your browser cookies and try again.
Also, in chrome's developer tools, check the console to get to know about the response of
API calls.

Can you also put the MS logs using pastebin to get more clarity over the issue.

--Sanjay

> -----Original Message-----
> From: creategui@gmail.com [mailto:creategui@gmail.com] On Behalf Of
> Carlos Reategui
> Sent: Thursday, November 07, 2013 7:55 AM
> To: users@cloudstack.apache.org
> Subject: Re: Unable to see UI after 4.1.1 -> 4.2 update
> 
> BTW, chrome's developer tools (i.e. inspect element) sees the html/js that is
> delivered but nothing is showing up in the browser window.  Anyone else
> run into this with 4.2 Cloudstack UI running on ubuntu?
> 
> 
> On Wed, Nov 6, 2013 at 5:02 PM, Carlos Reategui <creategui@gmail.com>
> wrote:
> 
> > I was feeling good about recovering my installation so I decided to go
> > for 4.2.
> >
> > I believe the update went well and saw the DB get updated (I did
> > register the xen template before doing the update).
> >
> > However I am not able to "see" the login prompt of the UI.  I have
> > tried various browsers (chrome, firefox, IE) and the page loads but it
> > is all blank so I can't log in to see what is happening.
> >
> > Also, I am on Ubuntu so the cloudstack-sysvmadm script does not work.
> >
> > I am now stuck unable to restart the system vms.  Can I just kill them
> > in XenCenter and wait for Cloudstack to see them gone so that it restarts
> them?
> >
> > Anyone successful at upgrading management server on Ubuntu with Xen
> hosts?
> >
> > thanks,
> > Carlos
> >

Mime
View raw message