cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Travis Graham <tgra...@tgraham.us>
Subject Re: Urgent - usage databae always empty
Date Wed, 30 Oct 2013 12:32:26 GMT
Is the usage agent actually running?

# service cloudstack-usage status

And do you have the cloudstack-usage init script in /etc/init.d/ ?

Travis

On Oct 30, 2013, at 8:20 AM, Dean Kamali <dean.kamali@gmail.com> wrote:

> in my centos 6.4 , I find a  I see a symbolic link in /etc/cloudstack/usage
> which points to /etc/cloudstack/management/db.properties
> 
> I checked the content of the file and seems okay ( it contain db name,
> username, password), I have deployed cloudstack management server on Ubuntu
> with exact behavior.
> 
> I think its a bug!
> 
> Can someone help?
> 
> Dean
> 
> 
> On Wed, Oct 30, 2013 at 2:24 AM, Harikrishna Patnala <
> harikrishna.patnala@citrix.com> wrote:
> 
>> Hi,
>> Can you check db.properties file for correct db connection configurations.
>> 
>> Thanks
>> Harikrishna
>> On 30-Oct-2013, at 9:02 am, Dean Kamali <dean.kamali@gmail.com> wrote:
>> 
>>> Hello everyone
>>> 
>>> I never seen issue with 4.1.1 but with 4.2, I'm not able to get usage
>>> database to work.
>>> 
>>> it has been very frustrating day for me, and no sign of hope!
>>> 
>>> cloud_usage database is empty
>>> 
>>> checking the logs I always get UsageServer ready... and no errors or
>>> exceptions.
>>> 
>>> I have restarted usage server many times, with no luck.
>>> 
>>> usage_job table which suppose to show host and pid number for usuage
>> server
>>> is always Null.
>>> 
>>> Any ideas on what I need to check.
>>> 
>>> Please help!
>>> 
>>> Thank you
>> 
>> 


Mime
View raw message