cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Comerford <davest...@gmail.com>
Subject Re: trubleshooting os boot issues
Date Tue, 10 Sep 2013 23:31:26 GMT
XenCenter->VM->Start/Shutdown->Start in Recovery Mode
Recovery mode defaults to booting from the DVD drive before the attached
disk.

Best regards,
David Comerford
------------------------
Tel: +353 87 1238295
Email: davestyle@gmail.com
Website: http://dave.ie
GPG key: http://gpg.dave.ie


On 10 September 2013 23:43, Dean Kamali <dean.kamali@gmail.com> wrote:

> Its CS 4.1.1 and Xenserver 6.0.2
>
> Thanks :)
>
>
> On Tue, Sep 10, 2013 at 6:33 PM, David Comerford <davestyle@gmail.com
> >wrote:
>
> > Should be possible. What hypervisor are you using friend?
> >
> > regards,
> > David Comerford
> > ------------------------
> > Tel: +353 87 1238295
> > Email: davestyle@gmail.com
> > Website: http://dave.ie
> > GPG key: http://gpg.dave.ie
> >
> >
> > On 10 September 2013 20:58, Dean Kamali <dean.kamali@gmail.com> wrote:
> >
> > > Hello everyone
> > >
> > > Just wondering if it is possible to attach ISO boot CD and start the VM
> > in
> > > recovery mode.
> > >
> > > I have noticed that if you deploy a VM  rom a template then attach an
> ISO
> > > then restarting the VM   it won't boot from ISO.
> > >
> > > However for VM deployed from ISO, it will honer the selection and it
> will
> > > let me use the ISO disk.
> > >
> > > can anyone verify ??
> > >
> > > Thanks
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message