cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nikolay Kabadjov <niki...@yahoo.com>
Subject Re: Usage Server is running but DB is empty
Date Thu, 19 Sep 2013 12:24:28 GMT
Thanks Stanislav!
The issue is solved. 

It was a matter of missing DB properties configuration. 

Regards,
Niki


________________________________
 From: Stanislav Petrov <devilfighter1806@gmail.com>
To: users@cloudstack.apache.org 
Cc: Nikolay Kabadjov <nikikab@yahoo.com> 
Sent: Thursday, September 19, 2013 2:44 PM
Subject: Re: Usage Server is running but DB is empty
 

Hi,

Check your db.properties file for access user credentials. This file is
located at /etc/cloudstack/usage/db.properties.


On Thu, Sep 19, 2013 at 1:48 PM, Harikrishna Patnala <
harikrishna.patnala@citrix.com> wrote:

> Hi,
> Did you set the global configuration parameters related to this.
> Link:
> http://cloudstack.apache.org/docs/en-US/Apache_CloudStack/4.0.2/html/Admin_Guide/configure-usage-server.html
>
> -Harikrishna
>
> On 19-Sep-2013, at 12:10 PM, Nikolay Kabadjov <nikikab@yahoo.com> wrote:
>
> > Hello,
> > we've built a deb package for the usage server
> cloudstack-usage_4.1.1-0.0.snapshot_all.deb,
> > installed it and started the cloudstack-usage service.
> > But it seems it is not working, I mean there are no logs in
> /var/log/cloudstack/usage, all the tables in cloud_usage are empty.b
> >
> > Any ideas, how to troubleshoot it?
> >
> > Thanks and best regards,
> > Niki
>
>


-- 
Поздрави,
Станислав Петров
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message