cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Travis Graham...@tgraham.us>
Subject Re: Virtual Router creation fails
Date Thu, 29 Aug 2013 23:48:33 GMT
CS 4.1.1 and it's in the vconfig package. 

I'll open a bug when I can get to a computer. 

Thanks Marty.

Travis

On Aug 29, 2013, at 7:16 PM, Marty Sweet <msweet.dev@gmail.com> wrote:

> Hi Travis,
> 
> What version of cloudstack are you using? It is probably worth logging a
> bug, that way if someone runs across it again they can find   out about it.
> What package is the vconfig command from or is it a package in its own
> right?
> 
> Marty
> 
> On Thursday, August 29, 2013, Travis Graham wrote:
> 
>> I just setup a new CentOS 6.4 instance with KVM and Advanced Networking. I
>> was able to spin up the CPVM and SSVM without any problems but when trying
>> to spin up the first instance things kept failing miserably.
>> 
>> After a bit of trial and error all signs finally pointed at the VRVM
>> failing to spin up because modifyvlan.sh was barfing out on the vconfig
>> command not being found. After I installed that package I was able to spin
>> up the VRVM without any problems.
>> 
>> I can't find any reference to that package needing to be installed
>> manually in the docs and I'm not sure if that's something that's done when
>> adding a new KVM host to a cluster or not.
>> 
>> I did a minimal install of CentOS, so I'm not sure if vconfig is a package
>> that's installed in a non minimal CentOS install or not. Is there anyone
>> else out there who's ran into this or am I missing some steps somewhere?
>> 
>> If this smells like a bug I can file that but my searches for this problem
>> hasn't resulted in any results.
>> 
>> 
>> Travis

Mime
View raw message