cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Punit Dambiwal <hypu...@gmail.com>
Subject Re: Password Management in OS Templates Not Working
Date Thu, 08 Aug 2013 07:13:34 GMT
Hi Prasanna,

Now it's working perfect....thanks for your all help....


On Thu, Aug 8, 2013 at 2:53 PM, Jayapal Reddy Uradi <
jayapalreddy.uradi@citrix.com> wrote:

> Hi,
>
> Please take the below script
>
> http://pastebin.com/1RWdYJcF
>
> Thanks,
> Jayapal
> On 08-Aug-2013, at 12:12 PM, Prasanna Santhanam <tsp@apache.org>
>  wrote:
>
> > Hit the "RAW" button and use the resulting link.
> >
> > On Thu, Aug 08, 2013 at 02:37:46PM +0800, Punit Dambiwal wrote:
> >> Hi Prasanna,
> >>
> >> *I try to wget this but the downloaded file is with html tags...do you
> >> have another way to download this.*
> >>
> >>
> >> On Thu, Aug 8, 2013 at 2:30 PM, Prasanna Santhanam <tsp@apache.org>
> wrote:
> >>
> >>> There's a problem with your editor likely. From the guest
> >>>
> >>> just do a wget of the script and save it instead of copy-pasting using
> >>> an editor.
> >>>
> >>> On Thu, Aug 08, 2013 at 02:26:54PM +0800, Punit Dambiwal wrote:
> >>>> Hi Harikrishna,
> >>>>
> >>>> I tried with your and prasanna suggested scripts...but both have the
> same
> >>>> error :-
> >>>>
> >>>> ------------------------
> >>>> [root@test3 init.d]# sh cloud-set-guest-password
> >>>> : command not foundsword: line 7:
> >>>> : command not foundsword: line 24:
> >>>> : command not foundsword: line 25:
> >>>> : command not foundsword: line 28:
> >>>> : command not foundsword: line 34:
> >>>> 'loud-set-guest-password: line 36: syntax error near unexpected token
> `do
> >>>> 'loud-set-guest-password: line 36: `do
> >>>> [root@test3 init.d]# ./cloud-set-guest-password
> >>>> -bash: ./cloud-set-guest-password: /bin/bash^M: bad interpreter: No
> such
> >>>> file or directory
> >>>> [root@test3 init.d]#
> >>>> --------------------------
> >>>>
> >>>>
> >>>> On Thu, Aug 8, 2013 at 2:24 PM, Punit Dambiwal <hypunit@gmail.com>
> >>> wrote:
> >>>>
> >>>>> Hi,
> >>>>>
> >>>>> I tried this same error..
> >>>>>
> >>>>>
> >>>>> On Thu, Aug 8, 2013 at 2:14 PM, Prasanna Santhanam <tsp@apache.org>
> >>> wrote:
> >>>>>
> >>>>>> Try these:
> >>>>>> https://github.com/shankerbalan/cloudstack-scripts
> >>>>>>
> >>>>>> On Thu, Aug 08, 2013 at 02:09:02PM +0800, Punit Dambiwal wrote:
> >>>>>>> No....I just copied this from sourceforge and run
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>> On Thu, Aug 8, 2013 at 1:47 PM, Harikrishna Patnala <
> >>>>>>> harikrishna.patnala@citrix.com> wrote:
> >>>>>>>
> >>>>>>>> Hi
> >>>>>>>> Did you prepare this script in windows environment?
Seems like
> >>> some
> >>>>>>>> control characters got inserted in the script.
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> -Harikrishna
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> On 08-Aug-2013, at 10:25 AM, Punit Dambiwal <hypunit@gmail.com>
> >>>>>> wrote:
> >>>>>>>>
> >>>>>>>>> Hi Venkata,
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Thanks for the reply....as the script run successfully
and
> >>> prompt
> >>>>>> the new
> >>>>>>>>> password...but when i try to login...i couldn't
be able to login
> >>>>>> with the
> >>>>>>>>> prompted password....
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> I tried to run the script on guest VM,it throws
error :-
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> ----------------------
> >>>>>>>>> [root@test3 init.d]# ./cloud-set-guest-password
> >>>>>>>>> -bash: ./cloud-set-guest-password: /bin/bash^M:
bad
> >>> interpreter: No
> >>>>>> such
> >>>>>>>>> file or directory
> >>>>>>>>> [root@test3 init.d]#
> >>>>>>>>> -----------------------
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> In the VR...it seems ok...the correct path is :-
> >>>>>>>> /var/cache/cloud/passwords
> >>>>>>>>> (The new password for the corresponding ip address
listed in
> >>> this
> >>>>>> file)
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> On Thu, Aug 8, 2013 at 12:44 PM, Venkata SwamyBabu
Budumuru <
> >>>>>>>>> venkataswamybabu.budumuru@citrix.com> wrote:
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>> Since you made this as a startup script, what
do you see just
> >>>>>> before the
> >>>>>>>>>> guest login prompt appears? Do you see any errors
when the
> >>> script
> >>>>>>>> executed
> >>>>>>>>>> or does it say it has set the password successfully.
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>> At the same time, you can also check on your
VR for
> >>>>>>>>>> /var/cloud/cache/password file and see the password
entry for
> >>> your
> >>>>>> guest
> >>>>>>>>>> ip. On successfully password setup, it will
set it to
> >>> save_password
> >>>>>>>> value.
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>> You can also just check by manually executing
this script
> >>> before
> >>>>>> you
> >>>>>>>> make
> >>>>>>>>>> template out of it.
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>> On 08/08/13 10:04 AM, "Punit Dambiwal" <hypunit@gmail.com>
> >>> wrote:
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>> Hi,
> >>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>> I Followed the following url to add the
Password Management
> >>> in OS
> >>>>>>>>>>> templates....place the "cloud-set-guest-password"
in the
> >>>>>> /etc/init.d/.
> >>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>> When i try to deploy the new VM with this
template,VM deployed
> >>>>>>>>>>> successfully
> >>>>>>>>>>> and prompt the new password,but when try
to login to VM...the
> >>> new
> >>>>>>>> password
> >>>>>>>>>>> doesn't work...old password can still use.
> >>>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>> Thanks,
> >>>>>>>>>>> punit
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>>>
> >>>>>>>>
> >>>>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>> --
> >>>>>> Prasanna.,
> >>>>>>
> >>>>>> ------------------------
> >>>>>> Powered by BigRock.com
> >>>>>>
> >>>>>>
> >>>>>
> >>>
> >>> --
> >>> Prasanna.,
> >>>
> >>> ------------------------
> >>> Powered by BigRock.com
> >>>
> >>>
> >
> > --
> > Prasanna.,
> >
> > ------------------------
> > Powered by BigRock.com
> >
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message