cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Leeno Jose.P.A" <leeno...@gmail.com>
Subject Snapshot not removed
Date Thu, 04 Jul 2013 16:30:08 GMT
Hi All,

I ma using Xenserver 6.0.2 with Clodstack 4.1

While deleting snapshots manually, it's getting removed from MS but not
from nfs secondary storage.

I see following logs in SSVM,

2013-07-04 13:09:32,570 DEBUG [cloud.agent.Agent] (agentRequest-Handler-3:)
Processing command: com.cloud.agent.api.GetStorageStatsCommand
2013-07-04 13:09:32,572 DEBUG
[storage.resource.NfsSecondaryStorageResource] (agentRequest-Handler-3:)
Executing: mount
2013-07-04 13:09:32,575 DEBUG
[storage.resource.NfsSecondaryStorageResource] (agentRequest-Handler-3:)
Execution is successful.
2013-07-04 13:09:37,003 DEBUG [cloud.agent.Agent] (agentRequest-Handler-4:)
Request:Seq 50-1124270094: { Cmd , MgmtId: 130602634328, via: 50, Ver: v1,
Flags: 100011,
[{"DeleteSnapshotBackupCommand":{"all":false,"primaryStoragePoolNameLabel":"be695799-ec7e-390b-b600-09ad8f8db048","primaryPool":{"id":210,"uuid":"be695799-ec7e-390b-b600-09ad8f8db048","host":"192.168.10.251","path":"/cstagzb-pds01","port":2049,"type":"NetworkFilesystem"},"snapshotUuid":"127ea7ae-c7c0-4ee9-938d-80ea23f67e51","secondaryStorageUrl":"
nfs://192.168.12.251/cstagzb-sds01","dcId":9,"accountId":2,"volumeId":1297,"wait":0}}]
}
2013-07-04 13:09:37,003 DEBUG [cloud.agent.Agent] (agentRequest-Handler-4:)
Processing command: com.cloud.agent.api.DeleteSnapshotBackupCommand
2013-07-04 13:09:37,004 DEBUG
[storage.resource.NfsSecondaryStorageResource] (agentRequest-Handler-4:)
Executing: mount
2013-07-04 13:09:37,008 DEBUG
[storage.resource.NfsSecondaryStorageResource] (agentRequest-Handler-4:)
Execution is successful.
2013-07-04 13:09:37,011 DEBUG
[storage.resource.NfsSecondaryStorageResource] (agentRequest-Handler-4:)
Executing: /bin/bash -c rm -f
/mnt/SecStorage/71d74169-8641-39ec-aa9a-f2b6045ecdc8:snapshots:2:1297:*127ea7ae-c7c0-4ee9-938d-80ea23f67e51*
2013-07-04 13:09:37,015 DEBUG
[storage.resource.NfsSecondaryStorageResource] (agentRequest-Handler-4:)
Execution is successful.
2013-07-04 13:09:37,016 DEBUG [cloud.agent.Agent] (agentRequest-Handler-4:)
Seq 50-1124270094: { Ans: , MgmtId: 130602634328, via: 50, Ver: v1, Flags:
10, [{"Answer":{"result":true,"details":"success","wait":0}}] }
2013-07-04 13:09:52,935 DEBUG [cloud.agent.Agent] (UgentTask-5:) Sending
ping: Seq 50-7: { Cmd , MgmtId: -1, via: 50, Ver: v1, Flags: 11,
[{"PingStorageCommand":{"changes":{},"hostType":"Storage","hostId":50,"wait":0}}]
}
2013-07-04 13:09:52,978 DEBUG [cloud.agent.Agent] (Agent-Handler-2:)
Received response: Seq 50-7: { Ans: , MgmtId: 130602634328, via: 50, Ver:
v1, Flags: 100010,
[{"PingAnswer":{"_command":{"hostType":"Storage","hostId":50,"wait":0},"result":true,"wait":0}}]
}


But it's not removing snapshot. The path shown with 'rm' command is
/mnt/SecStorage/71d74169-8641-39ec-aa9a-f2b6045ecdc8:snapshots:2:1297:*127ea7ae-c7c0-4ee9-938d-80ea23f67e51*.
There it is seems directories are separated using ":". Is this correct?
Shouldn't be "/"?

--
Leeno

-- 
Leeno Jose .P.A

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message