cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ahmad Emneina <aemne...@gmail.com>
Subject Re: Problem creating VMware cluster after building 4.0.2 from source
Date Tue, 07 May 2013 14:58:06 GMT
Sounds good, I havent built and deployed from source in a very long time,
so i wont be much help... but I know who has. Looping in Vijay and Kelven.


On Tue, May 7, 2013 at 6:18 AM, Stanley Kaytovich <StanleyK@qwertyc.com>wrote:

> Ahmad,
>
> Thank you. I sent a copy to the dev list as well. In the meantime, trying
> to perform the install on Debian following the same article and see if we
> get the same results.
>
>
> -----Original Message-----
> From: Ahmad Emneina [mailto:aemneina@gmail.com]
> Sent: Monday, May 6, 2013 5:36 PM
> To: Cloudstack users mailing list
> Subject: Re: Problem creating VMware cluster after building 4.0.2 from
> source
>
> Hey Stanley, you might want to ping the dev list for this as well. I'm
> sure people are more familiar with building cloudstack on that ml.
>
>
> On Mon, May 6, 2013 at 2:16 PM, Stanley Kaytovich <StanleyK@qwertyc.com
> >wrote:
>
> > Hello,
> >
> > I followed the documentation on
> > http://cloudstack.apache.org/docs/en-US/Apache_CloudStack/4.0.2/html/I
> > nstallation_Guide/index.html, and have tried this several times with
> > no luck.
> >
> > Package: 4.0.2
> > OS: Ubuntu 12.04
> >
> > Below are the steps I took to perform the build as outlined in the
> > above
> > article:
> >
> > Manually downloaded VMware-*.jar files into deps folder
> > deps/install-non-oss.sh mvn -P deps -Dnonoss (fails looking for
> > vmware-base) cd ../vmware-base mvn install (completes) mvn -P deps
> > -Dnonoss (completes) mvn install -Dnonoss (completes) build packages
> > and install debs cloudstack UI works, but we cannot add the VMware
> > cluster. We receive an error "Could not find corresponding resource
> > manager for VMware"
> > Manually moved all the vmware-*.jar files into WEB-INF\lib checked
> > components.xml and there were no references to VMWare nonoss added
> > VMWare nonoss parameters manually  (from:
> > http://markmail.org/message/5eqasgpjxy2oqsoc#query:+page:1+mid:dvf3aqb
> > syl4kphrm+state:resultsand also referenced
> > https://cwiki.apache.org/CLOUDSTACK/building.data/4.0-nonoss.patch )
> > Now can't start cloud-management with the
> > com.cloud.utils.exception.CloudRuntimeException: Unable to find class:
> > com.cloud.hypervisor.vmware.VmwareServerDiscoverer
> >
> > Additional info:
> > Once the lines added into components.xml are commented out, the
> > service starts but we are back to the original error "Could not find
> > corresponding resource manager for VMware"
> >
> > Any guidance on this is much appreciated!
> >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message