cloudstack-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Asmita Vagyani <Asmita.Vagy...@sigma-systems.com>
Subject RE: Deploy VM - Permission issue
Date Tue, 14 May 2013 10:13:17 GMT
Yes, when my template was private I got this error.

I created a new template with public, extractable, featured values as true.
http://IP:8096/?command=deployVirtualMachine&apikey=uOlDcfeQ2adMyBsWz_5PBmUtbpV7Fw8sIYKPnl1zkPj17Ueu9EuqRoTVF0FQuRKSR_7qRVUYEdYP8-9rd9bo0w&serviceofferingid=6188618c-5a8e-4469-9bb7-13e5384ab9ca&templateid=23a7cd3f-3446-4d57-83e8-8d1897792d5b&zoneid=1caa020c-c154-474b-aabd-cab1a6322917&displayname=Asmi1&domainid=294790f6-43df-4e3c-a73c-9f323dce04e0&account=asmita44&signature=27LYIdB1intwaDJczB8ZIAYSSjs%3D

Now the same request gives me error - 
<deployvirtualmachineresponse cloud-stack-version="4.0.0.20121024012150">
<errorcode>431</errorcode>
<cserrorcode>9999</cserrorcode>
<errortext>Unable to use template 202</errortext>
</deployvirtualmachineresponse>

Any clue?

-----Original Message-----
From: Nitin Mehta [mailto:Nitin.Mehta@citrix.com] 
Sent: 14 May 2013 PM 02:29
To: users@cloudstack.apache.org; cloudstack-users@incubator.apache.org
Subject: Re: Deploy VM - Permission issue

Are you trying to use any resource belonging to domain 1 like the template below - is it private
by any chance ?


On 14/05/13 12:57 PM, "Asmita Vagyani" <Asmita.Vagyani@sigma-systems.com>
wrote:

>Hi all,
>
>I created a domain , account for a user in cloudstack on port 8096.
>
>http://IP:8096/client/api?command=deployVirtualMachine&serviceofferingi
>d=d
>03f1c05-3f91-4352-bc42-260182318cbc&templateid=23a7cd3f-3446-4d57-83e8-
>8d1 
>897792d5b&zoneid=1caa020c-c154-474b-aabd-cab1a6322917&displayname=Asmi1
>&do
>mainid=294790f6-43df-4e3c-a73c-9f323dce04e0&account=asmita44
>
>I get error as :
>
>Response xml:
><deployvirtualmachineresponse 
>cloud-stack-version="4.0.0.20121024012150">
><errorcode>531</errorcode>
><cserrorcode>9999</cserrorcode>
><errortext>
>Acct[5-asmita44] does not have permission to operate within domain id=1 
></errortext> </deployvirtualmachineresponse>
>
>For the account user asmita44- the domain Id is 4, account id is 5.
>There is no relation with the domain id 1. Still it's taking domain id 1.
>
>Any clue why this is happening?
>
>Regards.
>Asmita




Mime
View raw message